| Odžmolkovač - diskuze na toto téma |
Ahoj mamky, prosim Vás kde takovou vě seženu? Poraďtě taky prosím který je funkční? lenka.dobby | 2.6.2016 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdžmolkovačMy mame super odzmolkovac znacky orava a jsem fakt spokojena. Odpověď Petra | 26.6.2016 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdžmolkovačAhoj a poslala bys na něj nějaký odkaz? nebo info? Odpověď Sylva | 30.6.2016 07:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OdžmolkovačTady je dobrá recenze práve na odžmolkovače od Oravy www.ewita.cz/orava-lr-100-odstranovac-zmolku/
Odpověď Marky | 29.7.2016 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: OdžmolkovačTady je taky článek www.zenavdomacnosti.cz/se-zmolky-snadno-zatocite/ Odpověď jana | 5.8.2016 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Odžmolkovačco tak ctu ty clánky, objednala jsem si odzmolkovac od oravy, a uz se tesím, jak si ocistím oblecení :)) Odpověď Sabka | 22.8.2016 01:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: OdžmolkovačJá jsem s mým žmolkovačem od Oravy spokojena maximálně. Vždy mi každý oděv vyčistí kompletně do čista, takže si nemůžu stěžovat na nic, všem vřele doporučuji si ho taky koupit. Odpověď Hana | 29.10.2018 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: OdžmolkovačHledala jsem nějaké doporučení na něco, co mě pomůže od žmolků, jdu ho taky koupit. Díky Odpověď Jana | 7.6.2019 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: OdžmolkovačJa jsem skrz ty zmolky uz byla taky nestastna. :) nekolikrat jsem vyhodila tricko po prvnich 3 vyprani. Nechapu z ceho ty materialy teda delaji. Jeste ze jsem narazila na tuto diskuzi, objednala jsem si ho a jsem moc spokojena. Diky diky Odpověď Recenzer | 7.10.2020 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OdžmolkovačJá mohu doporučit značku Philips a Bravo. Více jsme se o tom rozepsali v článku - https://www.recenzer.cz/odzmolkovace/ Odpověď Věrka | 28.2.2020 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdžmolkovačHolky mockrát díky za tipy. Právě odžmolkovač si taky potřebuju sehnat. Před časem jsem si totiž koupila takovou halenku z https://www.onlinesekac.cz/second-hand-damske-halenky/c-9 a nějak se mi na ní začaly dělat žmolky. Asi jsem ji nějak špatně prala. Odpověď |