| Kloubní výživa pro děti - diskuze na toto téma |
Ahoj, možná se budu ptát hloupě, ale jsou i nějaké kloubní výživy pro děti ? Syn hodně sportuje a myslím si, že by bylo vhodné lépe vyživovat klouby. Dája | 23.2.2019 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kloubní výživa pro dětiJo tak to se připojím k dotazu jestli můžu, protože syn zase hraje hokej a taky by to asi nebylo špatné kdyby dostával nějakou výživu navíc. Od kolika let jsou tady ty doplňky tak vhodné ? Odpověď Eva | 17.6.2019 00:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kloubní výživa pro dětiHolky mám doma malou, a kojím, čeká mne bohužel operace kolene, zajímalo by mne, zda můžu kojit, i když budu brát analgetika? Odpověď Jarka | 18.6.2019 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kloubní výživa pro dětiAbych mohla hned po operaci kojit, tak jsem si objednala pumpičku, kterou nasadí hned po operaci, a díky ní se do mléka nic nedostane, a můžete v klidu kojit. Odpověď Eva | 21.6.2019 00:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kloubní výživa pro dětiA to se platí? to bude asi hodně drahé co? Odpověď Jarka | 24.6.2019 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa pro dětiAno platí bohužel, ale stojí to za to, při objednání v lékárně jsem zaplatila 4 tisíce korun, ale potom už se o nic nestaráte, do 24 hodin ji doručí přímo do nemocnice. Odpověď Pavlína | 18.10.2019 10:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kloubní výživa pro dětiMáte prosím někdo přehled, která kloubní výživa je opravdu kvalitní? která dokáže pomoci? Odpověď Martina | 20.10.2019 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kloubní výživa pro dětiTo jsem řešila opravdu dlouho, nemohla jsem tehdy ani bez bolestí pořádně vyšlápnout schody, ortoped mi potom doporučil abych vyzkoušela kloubní výživu orthomol arthro plus, který musím uznat opravdu zabrala, hned po dvou týdnech jsem cítila obrovskou úlevu. Odpověď Pavlína | 21.10.2019 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kloubní výživa pro dětiJakou kloubní výživu Vám doktor doporučil? Odpověď Martina | 23.10.2019 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kloubní výživa pro dětiDoktor mi doporučil tuto kloubní výživu https://www.pilulka.cz/orthomol-arthro-plus-30-dennich-davek?, která mi po pár dnech používání opravdu hodně pomohla. Odpověď |