Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Psí granule

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Psí granule - diskuze na toto téma
Kdo má dlouhodobější zkušenost s granulemi Brit?

Vikina | 25.2.2019 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
My dáváme pejskovi od nich konzervy, ale kombinujeme je s granulemi z řady premium.

Odpověď
Marcela | 10.3.2019 10:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Psí granule
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, jak řešit vyrážku u psa?

Odpověď
Eva | 11.3.2019 15:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Psí granule
Jak ta vyrážka vypadá?

Odpověď
Marcela | 12.3.2019 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Psí granule
Jsou to takové červené flíčky, které se vždy objeví na pár dnů, a pak zase mizí.

Odpověď
Eva | 13.3.2019 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Psí granule
Na vyrážku, jestli ji chcete rychle zlikvidovat, tak doporučuji přpravek Vetericyn https://www.vetericyn-eshop.cz/cs/domaci-mazlicci/1010-pripravek-hot-spot-kuze-a-vyr/, je bezpečný, netoxický a neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotika

Odpověď
Draha | 11.3.2019 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na www.krmivo-brit.cz jsme objevili lahodné konzervy Fresch. Zaujaly nás složením a našemu pejskovi moc chutnají.

Odpověď
Veronika | 13.3.2019 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsme kompletně u Brit. Granule prémiové a kupujeme i konzervy ty monoproteinové.

Odpověď
Kamila | 21.3.2019 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaké jsou ty konzervy? jsou opravdu masové?

Odpověď
Veronika | 26.3.2019 16:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nejlepší konzervy, jaké jsem kdy psovi koupila a to jsme toho už vyzkoušeli spousty. Uvidíš na první pohled, že tu konzervu neošidili a je tam maso.

Odpověď
Kamila | 29.3.2019 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Psí granule
Vyzkoušíme, díky za doporučení!

Odpověď
Verča | 2.6.2019 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
náš pes si více oblíbil řadu Fresh, tak mu dávám toto, navíc ted jsem od nich objevila i pamlsek Premium Sausage, tak jsem mu to zkoušela dát a velice si oblíbil

Odpověď
Darina | 15.3.2019 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Pejska krmíme granulemi a začaly jsme je doplňovat konzervami Fresh. Obsahují čerstvé maso a kombinaci bylin a tradičních plodin. Moc mu chutnají.

Odpověď
Gita | 21.3.2019 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Taky jsme fresh menu od Britu objevili. Zaujalo mě, že obsahují čerstvé maso. To musí pejskům chutnat.

Odpověď
Hanka | 23.3.2019 10:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky že chutná Gito, náš je mlsný a jen tak něco nesežere,ale masíčko z konzerva brit fresh, tak to mu jede.

Odpověď
Beny | 25.3.2019 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vyzkoušíme taky, když vidím, že to funguje, tak maso z konzervy zkusím dávat.

Odpověď
Verča | 2.6.2019 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
nezkoušela jste také nějaká od nich tento pamlsek dávat ? https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/psi/brit-premium-sausage-chicken

Odpověď
Nela | 30.3.2019 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Granule Brit jsou pro nás nejlepší, co jsme psovi koupili. Proto jsme u nich zůstali. Mají nejen kvalitní granule, ale i konzervy a pamlsky.

Odpověď
Danina | 9.4.2019 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Souhlasím s vámi. Náš pejsek je má taky rád. Teď je doplňujeme konzervami Brit fresh.

Odpověď
Marta | 17.4.2019 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, máte pravdu, prošla jsem si www.krmivo-brit.cz. V řadě fresh menu mají výběr z mnoha lahodných masíček.

Odpověď
Salma | 20.4.2019 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem se na stránky Britu dívala, konzervy s čerstvým kachním,krůtím, telecím, rybou aj. masíčky, tak to je pro psi lákadlo. Vyberou si i ti nejmlsnější.

Odpověď
Rita | 25.4.2019 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Granule Brit známe, ale řadu fresh jsme nezkusili. Koupím pár konzerv s čerstvým masíčkem a budeme je kombinovat s granulemi.

Odpověď
Ajka | 28.4.2019 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Přešli jsme na řadu fresh, protože máme pejska s citlivým zažíváním. Vyhovují mu.

Odpověď
Tamy | 14.5.2019 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Taky krmíme pejska granulemi od Britu, nedávno jsem objevila mls a to salám Brit Sausage. Teď mají akci 800g 5+1 zdarma.

Odpověď
Gába | 20.5.2019 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
O tom salámu jsem slyšela, už jsem ho objednala, ať mému psímu miláčkovi přilepším.

Odpověď
Anka | 24.5.2019 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Přecházíme na Brit monoprotein, máme staršího pejska, dočetla jsem se, že jsou pro ně vhodné.

Odpověď
Tereza | 26.5.2019 13:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Brit Mono Protein nabízí kompletní a vyváženou výživu. Receptura s obsahem jednoho proteinu je vhodná ke snížení rizika alergií a potravinové intolerance. Náš pes má alergii, takže mu ho dáváme.

Odpověď
Kristy | 23.6.2019 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky ho dáváme, protože pejsek má citlivé zažívání a bohužel i zuby má nic moc.Takže Brit konzervy monoprotein s konzistencí jemného paté mu chutnají.

Odpověď
Ditka | 26.7.2019 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A zkusili jste dávat pejskovi funkční snacky od Britu? Jsou vhodné i pro psi s problematickým zažíváním.

Odpověď
Kristy | 28.7.2019 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neslyšela jsem o nich, le už jsem koukala na stránky,můžou je všechny věkové kategori a dokonce i pejsci se speciální dietou.

Odpověď
Andy | 11.8.2019 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsme objevili u Britu novinku zdravé Functional snacky. Jsou masité a poloměkké, náš pejsek je miluje.

Odpověď
Klárka | 20.8.2019 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Psí granule
Koukala jsem na https://krmivo-brit.cz/cs/brit-functional-snack. Mají spoustu příchutí na jakékoliv zdravotní problémy.

Odpověď
Marie | 24.8.2019 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Psí granule
Máme pejska už staršího, problémy má hlavně s klouby, tak je fajn, že mu můžeme dopřát i pamlsek, který mu uleví a udělá i radost.

Odpověď
Karina | 26.8.2019 08:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Psi jsou odjakživa mlsouni, ale když mají zdrsvotní problémy, tak to je problém dávat něco třeba za odměnu. Takže je skvělé, že |Brit něco takového má.

Odpověď
Draha | 23.9.2019 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Funční pamlsky jsou skvělé. Od Britu taky dáváme konzervy mono protein. Náš pejsek ma citlivé zažívání a vyhovují mu.

Odpověď
Míša | 27.9.2019 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsem zjistila, že Mono protein je na vícero zdravotních problémů. Určitě nějakou konzervu pejskovi koupíme.

Odpověď
Bela | 29.9.2019 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Náš pejsek špatně zažívá, takže je dáváme taky a pro radost dáváme i funkční pamlsky.

Odpověď
Anabela | 9.10.2019 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Funktional snack od Britu jsem taky zkusila koupit našemu pejskovi. Chutnalo mu hodně. Určitě je budeme používat jako vhodný pamlsek.

Odpověď
Karina | 24.10.2019 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě vyhovuje, že je můžu dávat i našemu psímu seniorovi, který má spoustu zdravotních problémů.

Odpověď
Simona | 27.10.2019 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Psí granule
Našemu pejskovi chutná toto: https://krmivo-brit.cz/cs/brit-fresh-meat. Mají spoustu druhů granulí i konzerv.

Odpověď
Lucasice | 23.1.2020 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já souhlasím s tím, že celkově řada Care i Fresh od https://krmivo-brit.cz/cs jsou super a kvalitní krmivo.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné