Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Femibion při kojení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Femibion při kojení - diskuze na toto téma
Ráda bych se zeptala na zkušenosti s Femibionem při kojení, já ho užívám teď behem těhotenství a rohodují se zda s ní zůstat i po porodu?

Lucie | 23.6.2016 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Ahojky, co to je ten Femibion.. ?

Odpověď
Pavlína | 26.6.2016 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Femibion při kojení
Zdravíčko.. Femibion jsou vitamíny pro těhotné.. Obsahují aktivní folát Metafolin, který je pro tělo lépe využitelný než obyčejná kyselina listová která je v těhoteství hodně potřeba :)

Odpověď
kocka228 | 29.8.2016 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Femibion při kojení
Myslim ze tim nic neztratite jsou to vitaminy ale poradte se jeste i s lekarem, par mych kamaradek je bralo take dal a nic se nestalo

Odpověď
jarka | 30.8.2016 13:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Femibion při kojení
Tady se muzete mrknout na jejich vsechny produkty od toho femibionu pokud si to vsechno prectete tak uvidite co si objednat a co bude dobre pro vas www.femibion.cz/produkty/

Odpověď
Lucie | 31.8.2016 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Femibion při kojení
Dekuji moc za nazory a doporuceni urcite po nem mkrnu

Odpověď
Berka | 24.9.2017 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion
Vysadila jsem HA a přemýšlím, jestli pokud jsem zdravotně na tom dobře, začít plašit a užívat právě nějaké doplňky stravy pro nastávající maminky?

Odpověď
Katka | 12.6.2018 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Femibion
Tak podle me ten femibion je fakt nejlepsi. :) A ctu na nej jen dobre clanky, zkusenosti a recenze :)

Odpověď
Simona | 25.9.2018 15:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Také jsem femibion brala a to už od snažení. Doporučili mi ho kamarádky i v lékárně

Odpověď
Zdena | 27.9.2018 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když se mrkneš na stránky www.femibion.cz/femibion-2-bez-jodu/ je tam, že se bere i během kojení, takže určitě ho brát můžeš i po porodu

Odpověď
Simona | 29.9.2018 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem ho brala ještě když jsem kojila.

Odpověď
Simona | 30.10.2018 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mají pěkný a přehledný webovky, doporučuju pročíst...

Odpověď
Anna | 6.1.2019 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Dobrý den, já užívala tyto vitamíny i v průběhu kojení a miminku se nic nestalo. Pěkně prospívalo a teď máme zdravou a krásnou holčičku. Pro víc informací mrkněte na femibion.cz

Odpověď
Adéle | 16.1.2019 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak dlouho jste vitamíny pro těhotné brala?

Odpověď
Aneta | 1.3.2019 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Holky byla jste některá na porodu císařským řezem? nevíte jak moc to bolí po porodu? budu muset brát analgetika?

Odpověď
Hedvika | 3.3.2019 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem byla na císařském řezu, a nechtěla jsem brát prášky od bolesti, tak jsem si zaplatila pumpičku, která mi přes katetr pumpovala analgetikum přímo do rány, takže jsem mohla po porodu kojit.

Odpověď
Aneta | 5.3.2019 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kolik taková pumpička stojí?

Odpověď
Hedvika | 6.3.2019 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem za pumpičku zaplatila 4 tisíce korun před operací, objednala jsem si ji v lékárně, která mi pak pumpičku doručila přímo do nemocnice, kde jsem šla na operaci.

Odpověď
Adéla | 19.3.2019 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Já jsem jej taky brala a bylo všechno v pohodě :) vitamíny jsou prostě vždycky potřeba :)

Odpověď
Kikina | 20.3.2019 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
používám femibion a vše je v pohodě :) na nic si nestěžuji. Jaké máte zkušenosti vy? nebo používáte něco jiného?

Odpověď
Marcela | 24.3.2019 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Radili jste se ohledně vitamínů s lékařem nebo lékarníkem? či jste si prostě koupili to co vám bylo doporučeno nebo jste uznali za vhodné?

Odpověď
Anička | 25.3.2019 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
taky jsem ho brala i při kojení a myslím že to bylo v pohodě :) teda doufám, jaké máte zkušenosti vy? Nebo berete něco jiného?

Odpověď
Janča | 27.3.2019 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
který přesně jsi brala? Poradíš? koukala jsem se a moc nevím který z nich je nejlepší :) děkuji pěkně

Odpověď
Jiřinka | 31.3.2019 20:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
holky moc teda hezky popsané a vysvětlené proč co a jak www.femibion.cz/jak-miminko-roste/ takže pokud váháte, tak neváhejte a jděte do toho

Odpověď
Mája | 15.4.2019 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
když jsem byla minulý rok těhotná, tak jsem taky brala www.femibion.cz a spokojenost, nevím co pořád hledáte za komplikace a problémy

Odpověď
Klárka | 22.4.2019 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
holky ještě nejsem těhotná, ale plánujeme tak se zajímám co kde a jak je, a koukám a čtu a docela to je jasné, prostě brát doplněk vitamín

Odpověď
adélka | 24.4.2019 19:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
pořád váhám jestli jej brát a užívat nebo to nechat tak, co vás holky k tomu vedlo aby jste to používaly?

Odpověď
adélka | 27.4.2019 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
brala jsem před těhotenstvím, v průběhu a pak i při kojení, takže jsem vyzkoušela všechny produkty femibion a se všemi jsem byla naprosto spokojená

Odpověď
Lenka | 14.5.2019 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Holky prosim vite jestli mohu si koupit femibion je v nem jod? Potrebovala bych neco na podporu otehotneni ale aby to neobsahovalo jod. :-)

Odpověď
Hana | 21.5.2019 14:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion obsahuje jod, ale vim ze ted jiz existuje i femibion bez jodu, urcite kdyz se budete informovat u lekarky nebo v lekarne, tak se poptejte a uvidite sama.

Odpověď
Lenka | 23.5.2019 15:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No tak to jsou vyborne zpravy, moc moc dekuji :-) hned se mrknu do lekarny jestli to tam maji a kupuji.

Odpověď
Sára | 22.10.2019 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Ahoj, já určitě doporučuju :) Dneska už v ovoci a zelenině není tolik vitamínu jako dřív, takže užívám Femibion 2 a mám aspoň jistotu, že miminku dám všechno, co jeho tělíčko potřebuje.

Odpověď
Adél | 20.1.2020 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Jsou i nějaké jiné doplňky, které se dají brát v průběhu kojení bez toho aniž by to mělo nějaký vliv na miminko ?

Odpověď
Ilona | 31.1.2020 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hlavně ty co jsou určené v těhotenství :) nebo co ti doporučí lékař, ten ví nejlíp, co v tomto stavu žena může. Já jsem v těhotenství i po něm akorát captafer :)

Odpověď
Táňa | 3.2.2020 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě. Já sama jsem brala tady ten doplněk stravy www.captafer.cz který obsahuje kyselinu listovou, ale hlavně jsem ho brala kvůli tomu, abych doplnila hladinu železa.

Odpověď
Simona | 4.3.2020 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Captafer beru teď kvůli větší ztrátě krve, tak snad to bude časem zase v pořádku a hladina železa se srovná.

Odpověď
Kristýna | 6.4.2020 18:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No já doufám, že nic takového už nebudu muset brát, protože mám po užívání železa problémy se zažíváním a to už bych nechtěla :/

Odpověď
Renata | 1.11.2022 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Femibion při kojení
Je prosím vás i něco čistě přírodního, co nezatěžuje v tomto stavu tělo?

Odpověď
Ester | 23.11.2022 17:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na malinnaproducts.com najdeš Vanilla elixír, což je přírodní doplněk stravy na podporu imunity.

Odpověď
Renata | 24.11.2022 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tohle je ono jo? https://malinnaproducts.com/produkt/elixir-vanilla/ Konzultovala si to nějak s doktorkou nebo není třeba?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné