| Péče sama o sebe - diskuze na toto téma |
Ahoooj :) Maminky, začínám mít pocit, že je čas začít o sebe pečovat. Dopřávat si pěkně komplexní péči. Dlouho jsem přemýšlela a pak i hledala, co by mi tak mohlo vyhovovat, co by tak odpovídalo mým představám. Hodně mě zaujal tento kolagen https://www.collalloc.com/cs. Zkušenosti? Doláková | 2.3.2019 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Péče sama o sebeTaké sem se rozhodla víc se o sebe starat a hýčkat se. A začínám tím že jsem se rozhodla že si zajdu na svoji vytouženou liposukci o které sním už pár let. Bádám jen kam na ni zajít. U Justana v Brně někdo byl? Odpověď Edita | 13.3.2019 00:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Péče sama o sebeTady u toho plastika sem už dvakrát na liposukci byla a za sebe můžu jenom doporučit Odpověď Doláková | 18.3.2019 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Péče sama o sebeDobrý den, prosímvás a na které klinice vám tu liposukci dělal? Odpověď Edita | 22.3.2019 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Péče sama o sebeDobrý den, byla sem v Effect clinic plasticka-esteticka-chirurgie.cz/cz/menu/8/kontaktujte-nas/ Odpověď Veronika | 25.3.2019 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Péče sama o sebeNechávala sem si u toho Justana udělat plastiku horních očních víček, a za sebe jsem také velmi spokojená. Odpověď Jitka | 27.3.2019 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Péče sama o sebeNad tímto zákrokem také uvažuji... dělal vám to v celkové narkoze? Odpověď Veronika | 1.4.2019 11:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Péče sama o sebeV celkové anestezii mi to nedělal, jen v místním umrtvení ale neměla sem stím problém bylo to ok:) Odpověď Tereza | 29.4.2019 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Péče sama o sebeZdravím, sama jsem si nechala v Brně u Justana udělat liposukci.Jsem s tímto pánem spokojená jako s člověkem i jako s plastikem. Na konzultaci mi řekl co se bude dít, všechno mi vysvětlil,za mě paráda!:) Odpověď Stašová | 2.5.2019 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Péče sama o sebeJaký typ liposukce jste tady zvolila? Mě docela láká ta vodní.. Odpověď |