| Plastika prsou - diskuze na toto téma |
Maminky, je tu některá, co byla nebo se chystá na platisku prsou? Já bych ráda na zvětšení. Ne o moc, tak 1-2 čísla. Jako se svýma jsem spíše v minusu. Navíc po dětech... No, nemusím nic říkat. Zajímá mě, jak jste zvládaly pooperační bolest? Amanda | 26.3.2019 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouAhoj, já jsem plastiku prsou volila taky po porodech. Jako prsa jsem nikdy neměla veliká, ale po porodech jsem si řekla, že je čas, abych se cítila dobře a na plastiku jsem si zašla. No, bolest. Jo, bolí to a jakože je to vážně nepříjemné. Teď ale na plastiku jde moje kamarádka a ta už si koupila na lékařský předpis pumpičku, která bolest tlumí. Tak se na to zkus zeptat doktora, hm? Odpověď Pavla | 19.4.2024 05:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouKaždá jsme jiná a jinak zvládáme bolest, ale já s oblibou říkám, že když jsem zvládla porod, tak už zvládnu všechno :-D . Samozřejmě prsa po zákroku bolí, ale hojí se to rychle a dobře, nebo alespoň mě se to tak hojilo. Víc mě bolela labioplastika stydkých pysků, kterou jsem podstoupila tady https://www.labioplastika-praha.cz/ . Taky se to ale naštěstí hojilo rychle, takže nelituju ani jedné plastické operace :-) . Odpověď |