Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Plastika prsou

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Plastika prsou - diskuze na toto téma
Maminky, je tu některá, co byla nebo se chystá na platisku prsou? Já bych ráda na zvětšení. Ne o moc, tak 1-2 čísla. Jako se svýma jsem spíše v minusu. Navíc po dětech... No, nemusím nic říkat. Zajímá mě, jak jste zvládaly pooperační bolest?

Amanda | 26.3.2019 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika prsou
Ahoj, já jsem plastiku prsou volila taky po porodech. Jako prsa jsem nikdy neměla veliká, ale po porodech jsem si řekla, že je čas, abych se cítila dobře a na plastiku jsem si zašla. No, bolest. Jo, bolí to a jakože je to vážně nepříjemné. Teď ale na plastiku jde moje kamarádka a ta už si koupila na lékařský předpis pumpičku, která bolest tlumí. Tak se na to zkus zeptat doktora, hm?

Odpověď
Pavla | 19.4.2024 05:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plastika prsou
Každá jsme jiná a jinak zvládáme bolest, ale já s oblibou říkám, že když jsem zvládla porod, tak už zvládnu všechno :-D . Samozřejmě prsa po zákroku bolí, ale hojí se to rychle a dobře, nebo alespoň mě se to tak hojilo. Víc mě bolela labioplastika stydkých pysků, kterou jsem podstoupila tady https://www.labioplastika-praha.cz/ . Taky se to ale naštěstí hojilo rychle, takže nelituju ani jedné plastické operace :-) .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné