| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Holky, mám na vás taový dotaz... Já jsem se tak nějak dostala do fáze, ani nevím jak, ale už mám nějaké to kilo navíc. Vánoce tomu taky teda nepřispěly :/ Takže... Já bych ráda nějaké to kilo sundala, ale jaksi nevím, jakou metodu mám zvolit. Cvičení moc nedám, tak jsem uvažovala o dietě... Když se ale podívám na net, tak je jich celá řada a co je teda velmi zajímavé - všechny zázračně fungují. Proč mám ale pocit, že tomu tak úplně nebude? Pavla | 20.3.2019 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíZaměř se hlavně na jídelníček a stačí více chůze. Já jsem omezila nezdravé jídlo, miluju smažené a koupila jsem si podpůrné tabletky na očistu a odvodnění. Kila postupně šla pěkně dolů, nemusela jsem nějak dřít v posilovně. Taky záleží, kolik kg chceš zhodit. Odpověď Eva | 25.3.2019 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíJá bych se chtěla spíše zpevnit a pročistit. Co je to za tabletky? Odpověď Pavla | 28.3.2019 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíUrčitě poradím. Jsou to tabletky H2Out https://www.odvodneni-organismu.cz/ mají i FB, můžeš mrknout. Odpověď Eva | 30.3.2019 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: HubnutíTy se mi na detoxikaci pozdávají fajn, ráda vyzkouším. A kde se dá prosím koupit? Odpověď Pavla | 31.3.2019 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: HubnutíJá je kupuju na internetu, na jejich stránkách. Odpověď Eva | 1.4.2019 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: HubnutíChci právě taky vyzkoušet, tak ať vím, kde koupit. Díky! Odpověď Jana | 18.8.2024 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíKdyž jsem se rozhodla, že je na čase něco udělat se svou váhou, bylo to pro mě velké rozhodnutí. Zkoušela jsem různé diety a cvičební plány, ale vždy jsem brzy ztratila motivaci. Až když jsem si pořídila chytré hodinky od https://www.armodd.cz/ našla jsem to, co jsem hledala. Tyto hodinky zaznamenávají kompletní denní aktivitu a všechny údaje se synchronizují s aplikací v telefonu. Díky tomu mám přehled o svých pokrocích a vím, kde se mohu zlepšit. Hubnutí je teď pro mě mnohem snazší a cítím se lépe než kdy dříve. Doporučuji je všem ženám, které hledají způsob, jak zhubnout a udržet si zdravý životní styl. Odpověď |