| Vybavení kuchyně - diskuze na toto téma |
Dobrý den milé maminky, chtěla bych se vás zeptat, jak si vybavujete doma domácnost? Hlavně teda co se týká kuchyně? Jde mi o to, zda preferujete jednu značku nebo zda si kupujete věci podle toho, kolik stojí. A taky mě pak zajímá, kde nakupujete? Na iternetu nebo kupujete výhradně v kamenných obchodech? Markéta | 7.3.2019 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení kuchyněU nás rozhoduje funkčnost jednotlivých věcí plus cena. Prostě poměr cena x výkon :-) Odpověď Magda | 14.3.2019 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vybavení kuchyněTaky teď vybíráme nějaké kuchyňské spotřebiče- mixér,konvice, mikrovlnka...Ale teda nevím moc no. Docela nás zaujala značka Orava. Má pěkné věci a za fajn ceny. Nemáte s touto značkou nějakou zkušenost? Odpověď Markéta | 21.3.2019 11:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vybavení kuchyněOd Oravy máme mixér a odstavnovac. Určitě zase něco koupíme. My jsme hodně věcí dostali na svatbě a jako kolaudační dar. Ale jinak je tato značka spolehlivá a dostupná. Odpověď Magda | 25.3.2019 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vybavení kuchyněAsi je teda taky koupíme. Odšťavňovač jaký prosím? Odpověď MArkéta | 29.3.2019 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Vybavení kuchyněMáme tento a přijde mi nejlepší, je šnekový, vymačkáš maximum https://www.nejlevnejsizbozi.cz/nejlevnejsi-odstavnovace/snekovy-odstavnovac-orava-os-151-a/?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycErPzSBRfWT9pMLuh4woThR1x-y46ktq8h… Odpověď Magda | 1.4.2019 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Vybavení kuchyněA co všechno se ním dá odšťavnit? Poradí si se vším? Odpověď Markéta | 1.4.2019 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vybavení kuchyněPoradí si i s tvrdým ovocem i s listovou zeleninou, prostě se vším. Je z něj suchý odpad. Odpověď Magda | 2.4.2019 05:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vybavení kuchyněTa cena vůůbec není špatná, co jsem se dívala na odšťavňovače, byly to 3x vyšší částky a vypadaly vzhledově stejně. Odpověď Markéta | 2.4.2019 07:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vybavení kuchyněPřitom funkčně je výborný. Jiný bych nechtěla. Odpověď Pavla | 19.4.2019 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení kuchyněNo, když jsem vybírala nové vybavení do kuchyně v době, kdy jsme ji rekonstruovali, tak jsem vybírala hlavně podle funkčnosti a ceny, na značky jsem moc nehleděla. Jsem ale moc ráda, že už tu rekonstrukci kuchyně máme dávno za sebou. Můj manžel se do toho původně chtěl pustit na vlastní pěst, ale to by trvalo strašně dlouho, tak jsme si na to raději najali několik řemeslníků, které jsme našli přes tento katalog řemeslníků: www.trhpoptavek.cz/ Díky nim jsme to měli prakticky hned hotové. Odpověď Terka | 18.10.2019 05:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení kuchyněMěla bych takový dotaz. Filtrujete doma vodu? Mně totiž příjde, že ta voda, která nám doma teče z kohoutku není zrovna kvalitní, tak přemýšlím jak to vyřešit. Filtrovací konvice mi příjde jako ideální řešení. Koukala jsem, že třeba na https://www.penepex.cz/kategorie/filtracni-konvice-a-lahve/ se dají sehnat za docela dobré peníze. Máte někdo zkušenost? Díky. Odpověď Petra | 10.12.2019 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení kuchyněHolky. Už nějakou dobu sháním do kuchyně nějakou takovou tu dřevěnou krabici na čaj. Nevíte kde by se něco takového dalo koupit? Mám na mysli něco jako mají třeba tady www.emako.cz/nadoby-na-caj-a-drevene-nadoby/atmosphera-createur-d-interieur-drevena-bedynka-na-caj--box-s-vikem--krabicka-na-caj--box-na-potraviny--bo… jen bych asi chtěla nějakou větší. Díky. Odpověď Petra | 7.1.2025 02:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení kuchyněPři rekonstrukci naší kuchyně v provozovně jsem chtěla mít podlahu, která by byla nejen praktická, ale i moderní a estetická. Firma https://www.alpcomplet.cz/sluzba/podlahy-do-kuchyni/ nám zhotovila betonovou podlahu a musím říct, že to byla vynikající volba. Podlaha je pevná, snadno se udržuje a má krásně hladký povrch. Navíc v kuchyni skvěle ladí s celkovým stylem a dodává prostoru svěží a moderní vzhled. Práce probíhala rychle a kvalitně. Odpověď |