Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Armani - kde koupit

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Armani - kde koupit - diskuze na toto téma
Ahojky, prosím o rady... Ráda bych manželovi koupila parfém od Armaniho - Aqua di Gio. No a když jsem se byla podívat v nákupáku, tak ty ceny v těch parfumerkách jsou šílený. Kde bych tento parfém mohla sehnat za přijatelnou cenu?

Jarka | 3.7.2019 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armani - kde koupit
Já na Notinu taky nakupuju. Jako prostě pravda je ta, že tam mají nejlepší ceny a hlavně neskutečný výběr nejen voňavek, ale veškeré kosmetiky. Za mě top obchod.

Odpověď
Charly | 31.7.2019 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armani - kde koupit
Tak tenhle shop taky miluju. Kupuju tam hlavně kosmetiku. Mám doma od nich krém na ruce, sprchový gel a tady ten krémeček https://www.notino.cz/ziaja/natural-olive-krem-pro-normalni-a-suchou-plet/, který je sice na normální až suchou pleť, ale teda musím říct, že ten pleť krásně vyživí a hydratuje.

Odpověď
Baru | 27.11.2019 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Armani - kde koupit
Já jsem teda nabídkou Notina naprosto unesená. Dřív jsem tamnakupovala jen parfémy, ale dneska tam nakupuju veškerou kostiku. Teď přes léto hlavně krémy. Pohodlné, levné.

Odpověď
Jill | 17.12.2019 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Armani - kde koupit
Hlavně co je super je to, že oni mají extra rychlý dodání. To se mi na nich líbí moc, je to pohodlné. Vše se tam dá řešit i na poslední chvíli.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné