| Krása - diskuze na toto téma |
Pěkný den maminky, chtěla bych se s vámi poradit. Tak nějak si říkám, že je čas o sebe pečovat. Docela ráda bych měla krásný dlouhý a kvalitní řasy. Osobně je mám ale dosti krátký. Jako s hustotou problém nemám, ale jsou prostě krátký. Co myslíte, nechat nalepit? Patricie | 11.3.2019 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | KrásaDobrý den, osobně si teda myslím že ty nalepený řasy vypadají vždycky hrozně uměle pro oko..ale osobně sem teda nezkoušela. Jinak se také snažím se sebou něco dělat a uvažuju nad liposukcí.. máte zkušenost s nějakou dobrou klinikou? Odpověď Alena | 16.3.2019 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KrásaMě se osvědčila klinika Aesthevita. S tou mám opravdu velmi dobré zkušenosti Odpověď Patricie | 19.3.2019 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KrásaTa klinika je kde? A vy ste tu byla na liposukci? Odpověď Alena | 23.3.2019 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: KrásaJojo na liposukci sem tady byla.Já byla v Praze, ale má tak linika ještě dvě pobočky https://www.aesthevita.cz/kontakt Odpověď Adéla | 26.3.2019 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: KrásaNa liposukci v Aesthevita v Praze jsem byla před třemi měsíci a jsem moc spokojená Odpověď Radka | 28.3.2019 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: AesthevitaDbrý den.Kdo vám tady tu liposukci dělal? Odpověď Adéla | 30.3.2019 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: AesthevitaRadko dělal mi ji pan doktor Pilka :) Odpověď Kikina | 18.3.2019 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KrásaProdlužuju si metodou clip in. Je to výborné v tom, že když chci krásné dlouhé a husté vlasy tak si clip in připevním, a můžu kdykoliv zase sundat Odpověď Jarošová | 21.3.2019 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KrásaNo a kolik sad potřebujete na to aby ste měla na celou hlavu? Odpověď Kikina | 24.3.2019 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: KrásaMě stačí jedna sada na to abych si vlasy prodloužila.Objednávám si tady https://www.clipinhair.cz/ Odpověď Staňka | 27.3.2019 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: KrásaTaké objednávám z clipinhair clip in sady. Objednávala sem i jinde, ale odtud mám snimi nejlepší zkušenost Odpověď Bára | 18.3.2019 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | KrásaHolky, kdo mě poradí kam zajít do estetického centra. Vrásky přibývají a říkala jsem si, že zajdu někam se poradit. Kde ste byli vy? Odpověď |