| Batoh - diskuze na toto téma |
Holky, jenom takový rychlý dotaz... kde koupím kvalitní, ale zase za rozumný peníze kvalitní městský batoh? Nemusí být nutně nějak extra veliký, prostě normální, na každodenní nošení. Díky moc! Vanda | 24.3.2019 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | BatohTak za mě určitě na www.cistytriko.cz. Mám od nich pár batůžků. Odpověď Linda | 25.3.2019 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: BatohSuper tip,už mám objednaný zavinovací batoh na notebook a pak jsem si vybrala moc hezký městský. Odpověď Kája | 1.4.2019 01:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | BatohKvalitní batoh sem koupila tady https://www.nejkufry.cz/tasky-a-batohy/ za mě můžu doporučit, zkušenost mám skvělou Odpověď Bela | 18.4.2019 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: BatohKájo kupovala ste to v eshopu nebo na prodejně? Odpověď Kája | 24.4.2019 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: BatohAhojky objednala sem si batoh v eshopu. Odpověď Julie | 26.4.2019 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | BatohZa mě s Nejkufry také velmi dobrá zkušenost. Když chci kvalitu tak objednávám jedině tady!:) Odpověď Dominika | 28.4.2019 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | BatohZa mě můžu říct že jsem se s lepším eshopem než je Nejkufry ještě nesetkala.Potřebovala jsem pomoc s výběrem batohu,a ochotně mi pracovník od nich poradil.Nic se mi nesnažil vnutit nebo tak..za mě skvělá zkušenost s nákupem tady Odpověď Sendy | 30.4.2019 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | NejkufryKolik platíte za dopravu v tom eshopu? A za jak dlouho od objednání vám chodí objednávka? Odpověď Betyna | 1.6.2019 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | BatohJá sem dvakrát přes Nejkufry objednávala a pokaždé sem teda měla objednávku nad tisícovku, takže sem za dopravu nic neplatila. Platí to teda jen u dopravy přes PPL a DPD Odpověď Zuza | 30.6.2019 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | BatohAhojky. Lidi takže s kvalitou jste u věcí z nejkufry spokojení? Odpověď Betyna | 3.7.2019 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: BatohZuzo já nemám co vytknout,rozhodně tu v budoucnu budu objednávat znovu Odpověď Zdenka | 15.11.2020 03:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | BatohJá mám doma krásný kožený batoh ze stránky https://www.qualitymodels.eu/ . Rozhodně tuto značku můžu doporučit dál, protože pořád vypadá jako nový. Na Vánoce od nich budu kupovat i kožené peněženky pro celou rodinu.
Odpověď Pavla | 27.3.2023 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | BatohMám z eshopu nejkufry.cz někdo o nich už psal a já jsem taky spokojená. Mají podle mě nejlepší výběr kvalitních značek.
Odpověď |