Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Darování vajíček

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Darování vajíček - diskuze na toto téma
Maminky, chtěla bych jít darovat vajíčka. Kamarádka už byla a byla ve Zlíně. Byla tam spokojení, tak mi doporučuje tu jejich kliniku https://www.ivf-zlin.cz/. Vaše zkušenosti?

Monika | 8.3.2019 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování vajíček
Na darování vyjíček jsem byla, už jě o nějakou dobu, tuším rok. Byla jsem taky ve Zlíně, protože tam bydlím, ale rozhodla jsem se kvůli dobrým recenzím, které na Ivf-Zlín jsou. A to nejen na darování, ale i na pomoc s otěhotněním. Klinika je fajn, není nic, co bych vytkla, byly i všichni milí a ochotní.

Odpověď
Nikol | 13.3.2019 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Darování vajíček
Jak darování prosím probíhá? Je to bolestivé a jsou potom nějaké zdrav.problémy?

Odpověď
Monika | 14.3.2019 12:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Darování vajíček
Myslím, že se obáváš zbytečně. Doktoři z kliniky tě hlídají a kdyby cokoli, postarají se o tebe. Já jsem o ničem ani nevěděla a odběr jako takový necítíš, jsi uspaná, po probuzení mírně bolí podbříšek. Ale jak to po narkozach chodí, prospíš celý den, takže ti to ani nepřijde.

Odpověď
Luisa | 18.3.2019 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Darování vajíček
Takže po tom odběru jsi na klinice nějaký čas hospitalizovaná? Nebo je to ambulantní zákrok, po kterém tě pustí ještě ten den domů?

Odpověď
Monika | 18.3.2019 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
Narkoza je to kratounká, asi 15minut, https://www.ivf-zlin.cz/24773-informace-pro-darkyne-vajicek mají tady průběh zákroku detailně a srozumitelně popsaný.

Odpověď
Nikol | 27.3.2019 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
A tvá osobní zkušenost s braním hormonů?

Odpověď
Monika | 28.3.2019 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
Vůbec mi hormony nedělaly problém, ani jsem nepociťovala, že nějaké beru.

Odpověď
Nikol | 30.3.2019 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
T se píchá, že? nedělalo ti to problémy?

Odpověď
Monika | 31.3.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
Ano, to se píchá, ale neboj se, ty injekce mají tak maličké jehly, že vpich skoro necítíš.

Odpověď
Nikol | 1.4.2019 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
Z těch hormonů a injekcí jsem měla největší strach, uklidnila jsi mě a už jsem se definitivně rozhodla jít taky darovat :-)

Odpověď
Monika | 1.4.2019 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Darování vajíček
To je dobrá zpráva, at jste úspěšné.A opravdu se není čeho bát. Hlavně se ptejte pokud vás bude něco zajímat.

Odpověď
Manka | 30.9.2019 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování vajíček
Takže ty jsi darování vajíček podstoupila? A byla jsi teda na IVF Klinice Zlín? A jak to darování probíhá? Můžeš prosím sem něco nadhodit, abych měla představu?

Odpověď
Nikol | 26.7.2020 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano podstoupila a když se podíváš o něco výš, tak jsem tu o to už něco psala, ovšem nejvíc informací stejně najdeš na jejich stránkách ;)

Odpověď
petra | 20.10.2021 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování vajíček
Ahojky, klinika https://www.ivf-zlin.cz/ je super, byla jsem na ní také darovat jednou, a kdybych se proto rozhodla znovu jdu zase tam :)

Odpověď
Gábina | 27.11.2021 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování vajíček
Já jsem s IVF Zlín velice spokojená :-) Byla jsem na darování vajíček, kde mužu tam doporučuju :-)

Odpověď
Zuzka | 29.11.2021 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Souhlas IVF Zlín je nejlepší klinika, doporučuju kde se dá:-) Je skvělá, příjemní doktoři i celý personál, chovají se moc pěkně a mile, se vším pomužou vše vysvětlí, paráda:-)

Odpověď
Marina | 3.4.2023 09:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování vajíček
Ahoj, dotaz na ty, co byly darovat v Brně na klinice Repromeda... Kde bych prosím našla nějaké podrobní info k tomu darování na této klinice? Máte s touto klinikou osobní zkušenost?

Odpověď
Eliška | 30.8.2023 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování vajíček
Nevím teď tedy jestli jsem tady správně, ale protože mě do této diskuze odkázala moje kamarádka, tak za pokus nic nedám. Chtěla bych se zeptat jestli někdo o vajíčka máte ještě momentálně zájem. My totiž koupili omylem dva www.caskrmeni.cz/eshop/slepice/kurniky/dreveny-zatepleny-kurnik-1-20-slepic/ kurníky na slepice a teď ot nemáme kam dávat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné