Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Konzervy a granule

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Konzervy a granule - diskuze na toto téma
Můžete mi prosím poradit s výběrem kvalitních konzerv pro mého psa?

Lenka | 12.3.2019 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Konzervy a granule
To není problém, ale musíte udat, jak je pes starý, a nejlépe jaké je to plemeno?

Odpověď
Pavla | 13.3.2019 15:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Konzervy a granule
Mám staforda už 6 let, do teď žádný problém, ale poslední rok mi nechce tolik žrát, tak bych chtěla kupovat jen kvalitní konzervy.

Odpověď
Martina | 14.3.2019 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Konzervy a granule
Z vlastní zkušenosti, co mi pes žere a může se z nich zbláznit, jsou granule a konzervy https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/psi?brand=275666-brit-fresh-nov , když mu je dám, je celý bez sebe, také máme staforda, nechtěl nám žrát, ale tohle je prostě něco.

Odpověď
Dominika | 26.11.2024 07:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Konzervy a granule
Podle mě nejlepší granule jsou ty, které odpovídají potřebám konkrétního psa a záleží na věku, velikosti, aktivitě a případných citlivostech nebo alergiích. U nás se skvěle osvědčily granule https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-stenata/marp-holistic-salmon-lososove-bez-obilovin-12kg Obsahují vysoký podíl kvalitního masa, jsou bez obilovin a neobsahují žádné umělé přísady, což je pro mě známka kvality. Pejsek je má rád nejen díky chuti, ale také mu prospívají. Od chvíle, kdy je dostává, má krásnou srst, pevnou stolici a je plný energie.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné