Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - trička pro holčičky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
trička pro holčičky - diskuze na toto téma
Ahoj ženy, moje dcera teď zbožnuje různé princezny a víly. Nevíte, kde bych koupila triča s potisky víl třeba Winx nebo princezen?

JanaHola | 8.6.2016 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
trička pro holčičky
Ahoj,mrkni na detskyeshop.cz Mají tam různá trička, na kterých je potisk princezen a různých pohádkových postav. Taky jsme tu kupovali a jsou kvalitní.

Odpověď
Eva | 12.6.2016 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: trička pro holčičky
Díky moc, koukala jsem a trička mají krásná. Zkusím malé nějaké objednat :)

Odpověď
Ilona | 10.4.2019 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
trička pro holčičky
Ahoj, zkus mrknout na https://www.colorfactory.cz/potisk-tricek/ dělají různé potisky na trička. Já jsem tam už párkrát taky nechávala tričko potisknout a potisk byl vždycky pěkný.

Odpověď
Katka | 8.12.2020 07:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moje dcera má hodně triček s princeznami z Ledového království. Takový potisk se snad prodává všude a je velmi oblíbený. Problém potom je, že takové tričko má ve školce každá druhá holčička, proto jsem si pořídila domů razítko na textil, pomocí kterého označím trička jejím jménem: https://www.colop.cz/razitko-na-textil-mine

Odpověď
Lenka | 20.5.2021 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
trička pro holčičky
Moje dcera má 8 let a také má moc ráda princezny. Chtěla bych jí koupit nějakou maličkost na den dětí, něco tak do pětistovky. Máte někdo tip, co koupit takové malé princezně? Hračky kupovat nechci, těch má doma opravdu hodně.

Odpověď
Klaudie | 23.5.2021 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co koupit třeba nějaké tričko? Já jsem dceři nedávno kupovala tričko s anglickým nápisem, že se princezy rodí v květnu, to je totiž její měsíc narození. Dala jsem za něho 420 korun a do 4 pracovních dnů jsem ho měla doma.

Odpověď
Lenka | 24.5.2021 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: trička pro holčičky
Do 4 pracovních dnů? To je nějaké rychlé, já myslela, že se takové věci musí dělat na zakázku a čeká se na to minimálně měsíc.

Odpověď
Klaudie | 25.5.2021 07:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: trička pro holčičky
To jsem si původně také myslela, ale nakonec mi kamarád doporučil jeden internetový obchod, kde nabízí asi 1000 různých potisků. Tam si vybere snad opravdu každý. Já jsem jí koupila konkrétně toto tričko: https://www.fajntricko.cz/p/573/narozeninove-tricko-princesses-are-born-in , kde jsem jen vybrala velikost, doplnila měsíc a to bylo vše. Pro sebe jsem si ještě koupila mikinu s vtipným potiskem a tím pádem jsem měla nákup nad tisícovku a dopravu zdarma.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné