Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Anální sex

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Anální sex - diskuze na toto téma
Dobrý den, prosím můžete mi poradit, jak na anální sex? přítel ho po mě vyžaduje už delší dobu, teď bych mu chtěla k narozeninám udělat radost, ale chtěla bych se na něj pořádně připravit.

Pavlína | 15.3.2019 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Anální sex
Já jsem si tím také prošla, ze začátku se mi do toho moc nechtělo, ale teď jsem ráda, že jsem do toho šla, je to zase úplně něco jiného, a dost se mi to líbí. Já jsem si prostě koupila anální gel, vibrátor a anální sprchu. Vibrátor proto, abych si to prvně vyzkoušela sama, co mne čeká.

Odpověď
Katka | 19.3.2019 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Anální sex
Kde jste to všechno nakoupila? asi bych se propadla hanbou, kdybych si šla tohle kupovat do sexshopu někde...

Odpověď
Pavlína | 23.3.2019 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Anální sex
No to já asi taky, kdybych měla jít osobně do sexshopu, koupila jsem všechno online z eshopu e-kondomy.cz, který má velice diskrétní balení, takže si můžete cokoliv objednat, až domů.

Odpověď
dana | 11.4.2019 17:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Anální sex
E-kondomy znám taky, občas tam nakupuju převážně dárky. Ale opravdu se nemusíte stydět. Posílají ty balíčky diskrétně ;-)

Odpověď
Adriana | 17.4.2019 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
to by jsi mi mohla poradit, co za dárek k výročí vybrat. Chtěla bych něco pro nás oba třeba na zpestření :)

Odpověď
dana | 28.4.2019 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkusím ti pomoct něco vymyslet. Jak moc máte rádi experimentování? nebo jste spíše ,,slušňáci,, :-) ?

Odpověď
Adriana | 30.4.2019 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Anální sex
Jsme spíše kategorie slušnáci :-D. Ale zase vyzkouošet něco nového bychom chtěli :-)

Odpověď
Jana K. | 23.5.2019 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to celkem obsáhlé téma, tak zkusím tak nějak nastínit, co pomáhá mně. V první řadě je určitě dobrý si o tom s partnerem trochu popovídat a ujasnit si, co vlastně očekáváme. Dál nikdy nezapomínám na důkladnou očistu, bez toho bych byla hrozně nervózní. A nakonec je dost důležitý se uvolnit. Ze začátku jsme s přítelem používali https://www.euforikum.cz/ Je to něco jako osvěžovač vzduchu a když se člověka nadechne trošku víc, uvolňuje to svaly v patřičných místech. Teď už to ale zvládám i bez toho :)

Odpověď
Ivana Got | 20.6.2019 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Anální sex
DObrý den holky, a jaké věcičky jste si přesně koupily?Chci to taky vyzkoušet

Odpověď
Bára | 7.7.2019 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Anální sex
Bezvadný je tento relaxační sprej https://e-kondomy.cz/intimate-earth-adventure-anal-relaxing-gel-30ml používáme s přítelem a nedáme na něj dopustit

Odpověď
Lucka | 11.7.2019 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Báro a kupujete tu i jiné pomůcky? Eshop má velký výběr

Odpověď
Bára | 17.7.2019 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Už sem tu dřív něco málo objednávala.. Já nerada chodím přímo do kamenných prodejen a tady mám na výběr ze spousty věciček, a navíc mi to přijde zabalené tak, že nemusím být před dopravcem celá rudá, protože není poznat odkud zásilka jde ani co je uvnitř

Odpověď
Hanečková | 22.7.2019 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Anální sex
Dámy v e-kondomy si objednávám erotické prádlo a s tím tedy mám zkušenost perfektní!:) Je kvalitní a třeba ty korzety..mám odtud doma dva a nádherně stáhnou, prsa mi drží taky perfektně..můj je z nich vždycky odvařenej když se do nich oblíknu. Na spaní mám odtud taky košilky a fakt se mi to vyplatilo protože i po několikátém vyprání jsou stále jako nové

Odpověď
Mirka | 25.7.2019 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také mám odtud korzet a pár souprav... všechno se mi příjemě nosí

Odpověď
Naďa | 29.7.2019 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Anální sex
Ženy musím říct že se mi moooc líbí výběr na E-kondomy, mají tu super věci dneska sem udělala objednávku docela velkou.. už abych to měla doma

Odpověď
Hilda | 2.3.2020 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-kondomy
Naďo můžu jenom souhlasit, výběr mají přímo skvělý také tu objednávám

Odpověď
Vanesa | 14.3.2020 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: E-kondomy
Objednávala jsem tu ne jednou a vždy jsem maximálně spokojená

Odpověď
Elena | 17.3.2020 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: E-kondomy
Objednávám si tu erotické oblečky, pro mě nejlepší eshop s těmito věcmi

Odpověď
Janina | 18.3.2020 14:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: E-kondomy
Taky mě zaujaly ty oblečky ale nevím jak s velikostí. Z jakého materiálu ty oblečky máš ? Nic takového ještě nemám a lákají mě ty latexové a koženkové oblečky.

Odpověď
Elena | 21.3.2020 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: E-kondomy
Ahoj mám třeba lesklou mini sukni nádhernou nedávno pořízenou, ta je z 95% z polyesteru. Nebo mám Handmade síťované průsvitné mini šaty, atd..co se látky týká tak sem spokojená,všechno se mi dobře nosí..Velikost mi vždycky sedí

Odpověď
Diana | 23.3.2020 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-kondomy
Před půl rokem jsem si tady objednala masážní strojek. Je perfektní,a přišel mi v diskrétním balení

Odpověď
Hana | 25.3.2020 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: E-kondomy
Na ty strojky jsem se taky nedávno dívala. Jinak sem si tu nakoupila už slušnou řádku erotických pomůcek

Odpověď
Renata | 29.3.2020 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: E-kondomy
Kupuji si přes e-kondomy také hračky.. spokojená jsem tu s objednávkou vždy

Odpověď
Enii | 31.3.2020 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: E-kondomy
Jak ty balíčky posílají ? Není to oblepené jejich značkou, aby každý hnedka nevěděl, co jsem si objednala ?

Odpověď
Renata | 31.3.2020 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oblepené sem to nikdy neměla, není poznat odkud objednávají. Potrpí si na diskrétnosti

Odpověď
Alex | 6.4.2020 07:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky mám z ekondomů docela dost hraček a je fakt, že jsem nikdy nepoznala, že jde o balíček zrovna od nich.

Odpověď
Erika | 9.4.2020 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Anální sex
Na jaké velikosti je vhodné začít u těch análních kolíků a hraje roli i volba materiálu ?

Odpověď
Hellen | 24.4.2020 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Začala bych určitě s něčím silikonovým, ten je měkký a přizpůsobivější. Zkus mrknou třeba tady na tohle www.e-kondomy.cz/blush-temptasia-bling-plug-small-black

Odpověď
Bella | 25.4.2020 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
nebo co zkusit anální kuličky, to si myslím, že je taky vhodné pro začátek :)

Odpověď
Erika | 5.5.2020 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je k tomu potřeba nějaký lubrikant nebo není potřeba ?

Odpověď
Pája | 8.5.2020 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Karel | 8.5.2020 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Anální sex

Odpověď
nona | 8.5.2020 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Anální sex
https://seznam.cz

Odpověď
Linda | 24.6.2020 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vzhledem k tomu že půjde o anální sex, tak bych to určitě doporučuju. Prodávají se na to i speciální lubrikanty www.e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/lubrikacni-gely-pro-analni-sex

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné