| Trvalá epilace - diskuze na toto téma |
Ahojky. Byla jste některá na trvalém odstranění chloupků laserem? Je to opravdu trvalé? Kája | 18.3.2019 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Trvalá epilaceByla jsem na laseru loni, stojí to za to! Měla jsem nepěkné tvrdé chloupky, které jsem v létě holila minimálně každý den, což je hlavně na dovolené obtěžující. Přemýšlíš nad tím? Odpověď Natálie | 25.3.2019 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Trvalá epilaceAno, zjišťju právě, jak to je a vše okolo. Pokud je to trvalé, jdu to toho! A prosím, kde jsi byla? Odpověď Kája | 29.3.2019 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Trvalá epilaceNeboj se, po zákrocích budeš mít od holení pokoj. Je to k nezaplacení na dovolené mít klid. Nohy nepíchají, chloupky nerostou, paráda prostě. Byla jsem v Perfect Clinic na doporučení kamarádky, která už s nimi má dobrou zkušenost. Odpověď Natálie | 30.3.2019 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Trvalá epilaceK nezaplacení, to máš pravdu, půjdu do toho taky. Čtu si na jejich webu informace a kolikrt jsi na to musela jít ty? Odpověď Kája | 16.4.2019 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Trvalá epilaceMě stačilo jít 4x. Ale každý má jiné chloupky. https://www.perfectclinic.cz/laserova-epilace/ Odpověď Natálie | 29.4.2019 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Trvalá epilaceTo jde, nemám to ani moc daleko. A ty jsi byla přímo v Praze? Odpověď Kája | 30.4.2019 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trvalá epilaceAno, byla jsem u nich v Praze, ale to jen proto, že tu bydlím, jinak bych se nebála jít na jejich kliniku kamkoli. Odpověď |