Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Jarní únava

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jarní únava - diskuze na toto téma
Maminy, jak jste na tom každoročně s příchodem jara? Docela by mě zajímalo, zda se třeba některá z vás nepotýká s jarní únavou? Já docela ano a to tak, že to pozoruji už několik let. Vždycky jsem to nějak překonala, ale teď mi kamarádka říkala, že jsou na to výborné vitamíny, a to konrétně tyto http://www.bion3.cz/produkty-bion3/#vital. Mají skvělé složení, takové spíš multivitamíny. Neberete je některá?

Tereza V. | 5.4.2019 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava

Odpověď
Tereza V. | 5.4.2019 10:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jarní únava
Ahoj, já teď beru vitamín D, který je nejen na klouby, ale i na imunitu a proti únavě. Zkus kouknout sem: https://pribalove-letaky.cz/vigantol

Odpověď
Verča | 24.6.2019 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Holky, já osobně jsem už vyčerpaná tou neskutečnou snahou odbourat stres a hlavně načerpat energii. Co vám pomohlo energii získat zpět?

Odpověď
Linda | 1.9.2019 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak si zkus koupit https://www.simplebiotix.cz. Taky jsem byla bez energie a když jsem už jako tělo bez duše chodila do práce několikátý týden, tak mi kolegyně doporučila právě tento doplněk stravy. Že na tom byla podobně jako já a tohle jí pomohlo. Tak jsem to zkusila, koupila jsem si tu jejich startovací kuru a zabrala. Zase jsem plná energie. Takže za mě doporučuju.

Odpověď
Naďka | 1.7.2019 10:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Ahoj, já už jsem se poučila, že není čas ztrácet čas zkoušením různých osvědčených receptů. Jediné, co mi opravdu pomohlo, je český produkt https://www.simplebiotix.cz/. Díky němu mám zase energie na rozdávání. Jako cca za tři týdky od začátku užívání, se zase cítím skvěle a plná energie.

Odpověď
Fanny | 29.7.2019 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Ahoj, no, holky, tohle je jako, kdybych to psala já. Já jsem na tom totiž úplně stejně. Čili katastrofa… Bez energie :/

Odpověď
Inka | 1.9.2019 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
určitě ho zkus. Myslím, že budeš hodně spokojená. Pak dej vědět, jak jsi spokojená.

Odpověď
Bibbi | 30.7.2019 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Super, moc díky za info a za doporučení. Jde o to, že já energii postrádám už docela dlouho. Ze začátku mi to bylo celkem jedno, ale teď už mi to docela vadí, protože mě to hodně omezuje. Tak zkusím ten simplebiotix, snad mi taky zabere :(

Odpověď
Terka | 5.11.2019 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
No, abych pravdu řekla, tak mně se v boji proti jarní únavě dost osvědčilo doplňování železa. Podle toho, co jsem četla je únava většinou spojená s jeho nedostatkem. Co se konkrétního doplňku týče, tak asi nejlepší zkušenost mám s tím od www.qineva.cz/ :)

Odpověď
Diana | 7.1.2021 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Je dobré si provést detox organismu. Dostala jsem tip na ostropestřecovou pastu od Foxylife. Jsem moc spokojená, zlepšilo se mě zažívání a hlavně jsem dostsls jsterní testy do normálu.

Odpověď
Marika | 21.1.2021 12:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kolik balení jste využívala, aby se vaše problémy zlepšily?

Odpověď
Diana | 23.1.2021 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jarní únava
Užívám dvakrát ročně 500ml balení. Toto množství dokáže obnovit normální činnost jater i po poměrně velkém zatížení.

Odpověď
Bohdana | 13.1.2021 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Ostropestřec mariánský znám, ale nevěděla jsem, že je ve formě pasty.Už jsem na www.foxylife.cz koukala. Je pro mě důležité, že je pasta zcela přírodní.

Odpověď
Ludmila | 17.1.2021 12:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Po prodělané mononukleóze, jsem stále unavená, vyzkoušela jsem různé přípravky. Takový tip na přírodní přípravek na očistu a posílení jater vítám.

Odpověď
Kika | 8.1.2022 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Doporučuju zkusit cbd. Co jej užívám, tak nemám problémy s únavou a jsem schopna vydržet celý den bez toho aniž bych si musela dát odpoledne šlofíka.

Odpověď
Pavlína | 25.3.2022 01:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Holky nevíte, co by mohlo pomoci mé mámě, která je v důchodu a je pořád unavená? Nikam se jí nechce, pořád by jen seděla doma a spala. Několikrát jsem se ji snažila vytáhnout někam na výlet, ale ona prostě nechce. Není nemocná, chodí pravidelně na prohlídky a nic jí není.

Odpověď
Klaudie | 26.3.2022 01:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ono to může být třeba i psychické, ale také pokud pořád sedí doma, tak jí třeba chybí sluníčko. To dělá opravdu hodně, protože tělo potřebuje ke správnému načerpání energie i denní světlo a hodně sluníčka. Nicméně moje máma je to stejné nebo tedy byla to stejné. Nechtěla chodit ven, a tak jsem jí koupila infračervený panel, který dokáže nahradit právě sluneční světlo. Pomáhá jí to k lepší energii, ale také se díky tomu může bez bolestí pohybovat. Měla problém s bolestmi kloubů a to se jí hodně zlepšilo.

Odpověď
Pavlína | 27.3.2022 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jarní únava
Opravdu? Pokud by tohle stačilo, tak by to byla paráda. Jak to přesně funguje?

Odpověď
Klaudie | 28.3.2022 00:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jarní únava
Koupila jsem jí tento infračervený panel https://www.mitolight.cz/mito-light-expert-3-0/ , který pravidelně používá a svítí se cca 20 minut denně. Je dobré v průběhu toho celého procesu svítit postupně na celé tělo ve spodním prádle. Sama jsem to zkoušela a třeba po ránu to člověka dokáže dobře nastartovat. Máte pak mnohem lepší den a dokážete toho více zvládnout.

Odpověď
Denča | 20.4.2024 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jarní únava
Dobrý den, taky jsem se dlouhá léta potýkala s jarní únavou. Nejdříve jsem také zkoušela různé vitamíny, ale únava stále vyhrávala. Naštěstí jsem narazila na internetových stránkách https://www.adamkrupa.cz/ na Krupa Kratom, který mi pomohl doplnit energii pokaždé, když jsem to nejvíc potřebovala. Je úžasné, jak přírodní doplněk stravy může být, tak účinný.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné