| Digestoř? - diskuze na toto téma |
Ahoj, měla bych na vás všechny takový dotaz. Docela by mě zajímalo, zda považujete digestoř v kuchyni za nezbytnost? Nebo jste třeba proti a stačí vám otevřít okno? Já mám totiž doma docela problém s pachy z kuchyně. My máme byt otevřený, takže není vyjímkou, že mi pachy z kuchyně dojdou třeba až do předsíně... Kateřina | 17.12.2019 06:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Digestoř?Ahoj, já používám jak okno, tak i digestoř. Od jara do podzimu se to dá, ale přes zimu je to horší. Okno v kuchyni je super, protože tam je hlavně mnohem víc světla, takže já jsem ráda, že ho tam mám. Bohužel jsme ale už museli řešit takovou nepříjemnost, že nám sklo prasklo a to samo od sebe. Vůbec jsem to nechápala, tak jsem hledala na internetu, jak je to možné, jestli jsme koupili špatné okno a budeme ho moct reklamovat a narazila jsem na tento článek https://www.dumabyt.cz/rubriky/stavba/okna-dvere/muze-okno-prasknout-samo-od-sebe_27108.html , ve kterém jsem se dozvěděla, že to je bohužel možné a nejedná se o žádnou výrobní chybu. Odpověď |