| Pleť - diskuze na toto téma |
Holky, sos... Já má děsný problémy s pletí. Jako měla jsem ji problematickou vždycky, ale poslední dobou se mi to nějak zhoršilo :/ Mám ji mastnou, bez života. Ne nějak dlouho, až tak nějak v podlední době. Je na to něco? Kokin Jilova J. | 8.4.2019 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťMyslím, že hodně je na nic brát antikoncepci ta hodně škodí pleti, ale je dobré používat dermo přípravky. Odpověď Kačka | 9.4.2019 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťAhoj, úplně osobní zkušenosti s tím nemám.. o pleť jsem se vždycky starala nějak preventivně a problémy s ní nemám. Ale co jsem slyšela tak prý dost dobře funguje Tea tree olejíček. Nezkoušela si ještě? Já mám dobré zkušenosti s firmou Alchymystique a jejich olejíčky. Mají tam tenhle tea tree https://www.alchymystique.cz/eshop/tea-tree tak ho třeba vyzkoušej. Odpověď Jitulka Denkova D. | 11.4.2019 10:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťKokosový olej a arganový pomáhá Odpověď Renata | 10.11.2020 08:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PleťAhoj, máš s používáním kokosového oleje vlastní zkušenost? Já jsem našla zajímavý článek o kokosovém oleji www.ceskozdrave.cz/kokosovy-olej-je-dokonaly-prostredek-pro-nasi-pokozku/ a přemýšlím, že si ho koupím a vyzkouším ho. Přes zimu mi hodně praská kůže na rukou a nic mi na to nepomáhá. Pomůže mi kokosový olej? Odpověď Jitule Polkova P. | 12.4.2019 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťJe dobré pravidelně čistit plet a obšas zajít na kosmetiku Odpověď Ivanka P. | 15.4.2019 09:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťDobrý den, s kosmetikou souhlaím, aale je třeba denně používat kvalitní kosmetiku a čistit a čistit. Odpověď Lenka D. | 16.4.2019 09:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťMyslím, že nejlpší je čištění a správná kosmetika, jak se tu píše. Každému sedí něco jiného, musí hledat. Odpověď Zdenka | 16.4.2019 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťPoradíte nějakou kvalitní pleťovou masku se kterou máte dobré výsledky? Odpověď Janča | 18.4.2019 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PleťJá můžu doporučit pleťové tonikum https://www.bioaromakosmetika.cz/prirodni-kosmetika/cisteni-pleti/pletove-tonikum-s-ruzi-a-diktamem mám po něm krásnou pleť Odpověď Zdenka | 23.4.2019 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pleťděkuji za odkaz, ta kosmetika od nich je vážně přírodní? Odpověď Janča | 1.5.2019 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PleťJojo přesně tak. Přírodní, bez chemických látek a bez konzervantů
Odpověď Kika D. | 23.4.2019 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťDobrý den, je dobré používat přírodní přípravky a domácí masky třeba s jogurtů. Odpověď Kamila | 24.4.2020 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťAhoj holky, prosim doporucite mi nekdo nejake pletove tonikum? dekuji moc. Odpověď Lenka | 27.4.2020 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PleťAhoj, ja mam skvele tonikum od Toas kosmetiky. :-) Najdes na treemed.cz maji i skvela sera na oblicej. Odpověď Jitka | 23.1.2021 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | PleťJá jsem se začala věnovat své pleti a celkově obličeji až teprve nedávno, když se mě kolegyně ptala, zda nejsem nemocná, že mám tak mastnou a ztvrdlou pleť - to mi samozřejmě naštvalo a chtěla jsem to začít řešit. Z obchodu www.hackni-svuj-zivot.cz/obchod/produkt/technologie/ageloc-lumispa-sada-pletove-pece-o-pokozku/ jsem si objednala přístroj na čištění pleti a musím přiznat, že to během několika týdnů bylo úplně skvělé! Odpověď |