| Odšťavňovač - diskuze na toto téma |
Ahoj, má prosím někdo zkušenosti s odšťavňovači zn. Orava? A pokud ano, jak jste spokojeni? A jaký typ máte? Budu moc ráda za vaše rady! Doma mi právě jeden odešel, tak hledám, jaký koupit...
Ina | 5.4.2019 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdšťavňovačAhojky ano ano. My máme tento odšťavňovač www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/odstavovace/item/872-odstavovac-snekovy-os-149. My jsme obecně fandové zn. Orava, takže co jde, to máme doma od této značky. Jinak tento typ je výborný. Šťávu kompletně vycucne, dužina zůstává suchá. Takže za nás určitě doporučíme.
Odpověď Dominika | 16.4.2019 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdšťavňovačPřesně jak píšeš, šnekové jsou nejlepší a náhodou doma máme taky d Oravy, protože i cenově vycházel velmi dobře. Odpověď Aneta | 23.4.2019 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OdšťavňovačProsím, v čem konkrétně je ten šnekový lepší. Sháním nějaký odšťavňovač a přemýšlím, který vzít a vůbec se v tom nevyznám. Odpověď Dominika | 27.4.2019 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: OdšťavňovačŠnekové jsou účinnější ve vymačkávání ;-) Odpověď Aneta | 29.4.2019 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: OdšťavňovačNakonec jsem vybrala taky ten šnekový od Oravy, zdá se mi poměr výkon jako nejlepší. Odpověď Dominika | 30.4.2019 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: OdšťavňovačDobrý výběr, budeš s ním spokojená a naučíš se ho používat často. Odpověď Eva | 14.4.2019 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdšťavňovačOdšťavňovač od Oravy jsme doma ještě donedávna měli. Za sebe určitě doporučit můžu. Vydržel nám tuším pět let, a to jsme ho používali celkem často. Před pár měsíci se ale bohužel rozbil a opravovat by se ho asi nevyplatilo. Místo něj jsme si tedy domů pořídili tento od Kenwoodu https://www.expert.cz/kenwood-jmp-601-si/ a zatím taky spokojenost. Doufám, že nám vydrží alespoň podobně dlouho. Odpověď |