Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Holky, já jsem začala hubnout tím, že jsem kompletně změnila stravu. Jde ale o to, že v rámci této změny se počítá s pitím ovocných a zeleninových šťáv no a k tomu potřebuju odšťavňovač. Já zatím žádný nemám. Budu ráda za vaše rady a tipy. Díky moc!

Marika | 9.4.2019 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Držím vám palce při hubnutí. Mě už se samotné nedaří, tak využívám služeb www.svet-zdravi.cz.

Odpověď
Zuzana | 10.4.2019 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Ovocné a hlavně zeleninové šťávy pomohly zhubnout i mě. Spíšmi šlo o detoxikaci, ale jako příjemný bonus bylo pár kilo dolů. Brala jsem navíc přírodní tabletky, které pomahají detoxikovat.

Odpověď
Marika | 16.4.2019 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
Můžu se zeptat, co za teblety to bylo? Inspiruju se od tebe a chci taky detox.

Odpověď
Zuzana | 24.4.2019 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
Jmenuje se to odvodnění organismu, přikládám odkaz https://www.odvodneni-organismu.cz/

Odpověď
Marika | 29.4.2019 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hubnutí
Jak dlouho jsi to brala?

Odpověď
Zuzana | 30.4.2019 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Ono je fajn, že se to bere v krátkých měsíčních kůrách...

Odpověď
Marika | 2.5.2019 07:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
To mě řijde taky fajn, já jsem na ty dlouhodové věci hříšník a nikdy to nedodržím. A kupuješ na jejich e-shopu?

Odpověď
Zuzana | 2.5.2019 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Ano, já vesměs vše kupuju na internetu, přece jen člověk je celý den v práci a jen tak někam se nedostane.

Odpověď
Marika | 2.5.2019 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hubnutí
Taky to tak udělám, přece jen si ušetřím nějaký ten čas. děkuji za informace

Odpověď
Emily | 15.4.2019 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Ahoj holky hubnete doma pomocí nějakého cvičebního stroje?Ráda bych udělal něco s mojí postavou,ale pořád nevím jak na to.Budu ráda za nějaké dobré rady.

Odpověď
Jindra | 23.4.2019 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě si kup domů běhací pás.Je to nejlepší volba na shození nějakého toho kila a také dát se na léto do formy.

Odpověď
Emily | 27.4.2019 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co sis domů koupila za běžecký pás? Vůbec nevím jaký.Je toho na trhu vážně mnoho.

Odpověď
Jindra | 30.4.2019 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hubnutí
Máme doma tady tento běžecký pás https://www.fitham.cz/housefit-spiro-pro a snažím se na něm každý den běhat a je to vážně makačka.Mám k němu i sporttestr Polar M430 na měření tepové frekvence a samozřejmě láhev na vodu Nutrend.

Odpověď
Marika | 18.4.2019 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Hubnutí s výživovým poradcem je úžasná věc. Mám zkušenost se Světem zdraví. Hubla jsem s nimi před rokem a váhu se snažím držet.

Odpověď
Leona | 23.4.2019 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na stránkách www.svet-zdravi.cz jsem se dočetla, že je dobré si nechat udělat před hubnutím základní disgnostiku orgsnismu. Taky vám ji dělali?

Odpověď
Marika | 26.4.2019 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Oni to doporučují a je opravdu dobré si ji nechat udělat. Pak se na jejím základě stanovuje líp hubnoucí plán.

Odpověď
Jana | 19.4.2019 08:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Jak se zbavit přebytečného tuku na břiše? Začala jsem cvičit, ale chci to nějak nakopnout, ale nechci žádný chemický koktejl, jde mi spíš o něco přírodního?

Odpověď
Adéla | 21.4.2019 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koukni na www.slimkomplex.cz že Navíc kromě hubnutí jsou účinky látek prospěšné pro tvoje tělo. O všech pozitivních účincích se dočteš na webu.

Odpověď
Jana | 22.4.2019 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jee, skvělý, děkuji. Hned se jdu pustit do čtení.

Odpověď
Ivuška | 28.4.2019 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já si nechala udělat ve Světě zdraví komplexní analýzu těla i s rozborem krve. Podle výsledků mě pak výživová poradkyně udělala nutriční plán.

Odpověď
Bondka | 14.5.2019 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A už pociťujete nějaké změny?

Odpověď
Ivuška | 20.5.2019 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zatím jsem na začátku,ale jsem spokojená a těším se jak to půjde dál.

Odpověď
Jarka | 24.5.2019 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Svět zdraví má dobré recenze, proto k nim zajdu. Zatím na úvodní konzultaci a pak se rozhodnu.

Odpověď
Brita | 26.5.2019 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na stránkách www.svet-zdraví.cz mají teď akci s dobrou cenou na analýzu organismu. Už jsem se objednala.

Odpověď
Jarka | 10.6.2019 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Diagnostiku organismu i s analýzou a rozuborem krve mám za sebou. Mám i hubnoucí plán podle kterého začínám hubnout.

Odpověď
Ella | 3.6.2019 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Jo, do té kuchyně tu Oravu taky doporučuju. Máme od ní mixér i odšžtavňovač a nemůžu si je vynachválit. Jinak musím taky říct, že i cena byla perfektní.

Odpověď
Aneta | 17.6.2019 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Já když jsem hubla tak samozřejmě správný jídelníček a pohyb je hodně důležitý. Důležité, ale je i co pijete. Do teď piju tyto sirupy www.zlateslazeni.cz/. Neobsahují bílý cukr, žádné konzervanty a umělá barviva. Výhoda je i to, že tyto sirupy můžu použít i jako sladidlo do buchet místo bílého cukru. Takže i tak se dá mlsat zdravě.

Odpověď
Zdena | 18.6.2019 08:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Svět zdraví je hodně diskutovaný a jsou na něho kladné recenze. To rozhodlo, že jsem začala s nimi hubnout.

Odpověď
Agnes | 21.6.2019 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jak dlouho hubnete? Nebo teprve začínáte? Taky jste si nechala udělat diagnostiku organismu, jak doporučují na www.svet-zdravi.cz

Odpověď
Zdena | 25.6.2019 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnu s nimi třetí měsíc, zatím mám dole tři kilogramy, ale pomalu to jde.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné