| Úmrtí mazlíčla - diskuze na toto téma |
Ahoj všem… tak nějak se vyrovnávám s tím, že velmi brzy mě opustí můj životní kamarád - pes Aron. Mám jen dotaz, chci mu zajistit důstojný odchod. Je tu někdo, kdo má zkušenosti s krematoriem zvířat Praha?
Milena | 4.5.2019 08:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí mazlíčlaA je možné u nich objednat i odvoz? Já mám třeba dogu a nedovedu si úplně přesně teda představit, jak by to v praxi fungovalo...
Odpověď Olivka | 3.6.2019 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí mazlíčlaA kde jsi ho nechala pochovat? Nebo jsi zvolila cestu kremace? Nemáš náhodou zkušenost s tímto krematoriem - www.krematoriumzviratpraha.cz/? Budu ráda za tvé zkušenosti...
Odpověď Brandy | 2.7.2019 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí mazlíčlaProsím tě, nevíš na kolik ty jejich služby vyjdou? Jako já počítám, že vše zaplatím, jen jaksi vůbec nemám představu, kolik to tak stojí...
Odpověď Lili | 2.10.2019 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí mazlíčlaTak jsem se na to dívala a jsem teda překvapená. Vůbec jsem nevěděla, že taková služba existuje. Jsem nadšená. Opravdu skvělý a prospěšný nápad!
Odpověď Tonicka | 31.1.2020 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úmrtí mazlíčlaJj, jasně že ano… S nimi se dá somluvit úplně na všem. I Krematorium zvířat Praha chce, aby vše bylo důstojné.
Odpověď |