| Plastika v Praze - diskuze na toto téma |
Ahoj všem kdo jste podstoupili nějakou plastiku v Praze a jste spokojení.Máte zkušenost s dobrou klinikou a dobrým plastikem tady? Zdena | 11.4.2019 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika v PrazeDobrou zkušenost mám s Perfect Clinic. Šla jsem tam kvůli tomu, že je známá a chodí tam slavné osobnosti a má dobré recenze. Odpověď Monika | 16.4.2019 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika v PrazeZdeni a na jakém zákroku jsi tam byla? Odpověď Zdena | 29.4.2019 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika v PrazeByla jsem na úpravě prsou po dětech, aby měly zase pěkný tvar. Odpověď Monika | 30.4.2019 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plastika v PrazeTo jsi byla jen na té upravě tvaru nebo jsi si nechala dát i nějakou výplň? Odpověď Lůca | 15.4.2019 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika v PrazePodstoupila jsem před několika měsíci plastiku tady na téhle klinice https://www.aesthevita.cz/ a jsem spokojená po všech stránkách Odpověď Kristýna | 17.4.2019 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika v PrazeLůco dělal vám tam plastiku ten Pilka? Odpověď Lůca | 19.4.2019 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika v PrazeJo jo. S tím Pilkou sem mluvila už na konzultaci, a plastiku mi dělal taky on Odpověď Valy | 16.4.2019 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika v PrazeAhojky, tak jde o to i jakou plastiku máš přesně na mysli. Já jsem před 3 měsíci podstoupila augmentaci u pana doktora Molitora na klinice Yes Visage. Prsa mi udělal perfektně, ještě si sedají, ale už teď z nich mám velkou radost. Celý přístup kliniky byl skvělý. Za sebe mohu doporučit.
Odpověď Adéla | 22.4.2019 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika v PrazeZa mě můžu moc doporučit kliniku Aesthevita.Před třemi měsíci jsem tu podstoupila plastiku a zkušenost mám výbornou.Nádherná klinika, krásně vybavená..cítila sem se tam opravdu jako v bavlnce Odpověď Jablunková | 24.4.2019 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika v PrazeAdélo s jakou tou jejich pobočkou máte zkušenost? Dívala jsem se že jich je víc Odpověď Adéla | 26.4.2019 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika v PrazeJojo jsou tři, já byla v té Praze Odpověď Beáta | 28.4.2019 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aesthevita klinikaDěkuji za doporučení. Poohlížím se po nějaké dobré klinice v Praze a tato mne zaujala docela dost Odpověď Hajdy | 30.4.2019 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika v PrazeAhojda. Z těch co jste podstoupili plastiku u Pilky, tak on s vámi byl na konzultaci a potom dělal i samotný zákrok? Odpověď Adéla | 2.5.2019 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika v PrazeMě se pan doktor Pilka věnoval na konzultaci a přímo u něj jsem také byla na zákroku Odpověď Slámová | 2.5.2019 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika v PrazeJá sem podstoupila plastiku v Brně u Justana a jinam bych nešla. Perfektní zkušenost! Odpověď Viola | 13.5.2019 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika v PrazeNedávno sem byla na augmentaci v Praze u Pilky a také můžu jenom doporučit Odpověď Juřenová | 17.5.2019 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika v PrazeJe po té augmentaci hodně vidět jizva? Odpověď Viola | 20.5.2019 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika v PrazeAhoj, jizvu nemám skoro vůbec žádnou, je minimální Odpověď Hanička | 3.6.2022 02:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika v PrazeAhoj, chtěla bych se na něco zeptat. Nemá některá z vás čirou náhodou zkušenost s labioplastikou? Můžete mi kdyžtak říct jak to vůbec probíhá? Jde mi o to, že prakticky celý život jsem nespokojená s tím, jak vypadám "tam dole" a nedávno jsem se dozvěděla, že právě labioplastika toto prý dokáže vyřešit. Koukala jsem, že to dělají třeba tady https://www.labioplastika-praha.cz/ a vlastně to není až tak drahý zákrok. Odpověď |