| Plánování těhotenství - diskuze na toto téma |
Ahoj ženy, plánujete nebo jste plánovaly těhotenství - braly jste v té době nějaké vitamíny? Femibion nebo nějaké jiné? eva | 28.4.2019 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvítaky se doma snažíme o dítě, a přemýšlím že koupíme nějaké vitamíny nebo tak něco... máte s něčím zkušenosti? Odpověď Adéla | 29.4.2019 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíholky mrkněte se na www.femibion.cz super vitamíny :) aspoŇ inspiračně, ze zajímavosti, já to brala při plánování, těhotenství a pak i poté a super Odpověď Dana | 12.5.2019 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíholky super a máte ještě nějaké jiné nápady, teda spíš tipy? Koukala jsem se a docela mi to pomohlo Odpověď Míša | 22.5.2019 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíuž když jsme s manželem plánovali těhotenství, tak jsem si brala femibion abych nic nepodcenila. prostě jsem chtěla být připravená a vyhovovalo, takže spokojenost Odpověď Anča | 26.5.2019 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvísama nevím co je nejlepší variantou a vhodnou věcí k tomu aby žena otěhotněla.. spíš bych ocenila radu ohledně toho, aby se plod vyvíjel tak jak má a abychom byli spokojení Odpověď Renata | 29.5.2019 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvís přítelem plánujeme miminko a tak jsem se koukala co a jak a narazila jsem na https://www.femibion.com/cz_CZ/planovani.html myslíte že je to vhodné brát při plánování? Nebo tak, máte zkušenost? Odpověď Eva | 30.5.2019 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíJá vám nevím holky, ale asi to bude fajn ten femibion ne? Pořád když se dívám na internetu a na diskuzích tak to vychází jako nejlepší volba... Odpověď Hana | 16.6.2019 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvís manželem taky plánujeme a snažíme se, tak uvidíme jak to dopadne a když jsme u toho tak nějaké tipy co třeba je dobré ve fázi před otěhotněním? Odpověď Janka | 22.6.2019 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvínějaké vitamíny nebo doplňky stravy jste brali během těhotenství? a taky během plánování? Odpověď lucie | 26.6.2019 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvísnažila jsem se jíst hodně zdravě a jedla jsem všechno co je potřeba od masa až po zeleninu, ovoce, ale i nějaké nezdravé jídla.. čokolády.. prostě všechno, jen co, tak jsem byla pořád nějaká unavená a přešlá, ale zase jsem se nepřejídala Odpověď Jitka | 28.6.2019 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíJe to tak, taky jsem brala před, během a po https://www.femibion.com/cz_CZ/home.html jakože nevím snad ani jak jsem se k tomu dostala, ale spokojená jsem teda byla Odpověď Helča | 29.6.2019 18:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvínemám tak velké zkušenosti jako vy holky, ale docela jsem teda koukala. No budu muset něco nakoupit Odpověď Lidka | 19.7.2019 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvía je potřeba vůbec něco brát? jak jste přišly na to že vám něco chybí nebo že by jste měly takové doplnky pořizovat? nevyznám se v tom tak se ptám Odpověď Janka | 20.7.2019 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíjsem ve třetím měsíci těhotenství a přemýšlím nad tím že bych začala užívat nějaké vitamíny nebo tak, mám jít za doktorem nebo jste si proadily samy? Odpověď Jullie | 21.7.2019 08:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plánování těhotenstvízkus se taky podívat na ten femibion a uvidíš jestli se ti to bude líbit, ale myslím že by mohlo, taky jsem nejdřív nevěděla a pak :)) Odpověď Alenka | 28.7.2019 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvízkušenosti nezkušenosti, prostě se poraďte s odborníky a uvidíte že vám doporučí taky to nejlepší Odpověď Terka | 29.7.2019 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíno nevím, nejsem si uplně jistá jestli nějaké doplnky, prášky nebo tak něco pomůže, já bych se radši poradila s lékařem Odpověď Monika | 31.7.2019 11:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plánování těhotenstvíNáhodou ten www.femibion.cz je dost dobrý já jsem byla nad míru spokojená, jak před otěhotněním, při těhotenství, tak i při kojení :) Odpověď Lada | 21.8.2019 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíAno, při plánovaní otěhotnění jsem brala vitamýny a doplňky a myslím že mi to docela i pomohlo Odpověď Lenka | 22.8.2019 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíco všechno jste užívaly během těhotenství? Koukala jsem se na internetu a po lékárnách a opravdu netuším co pořídit Odpověď Denisa | 24.8.2019 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíOno už při plánování je potřeba mít tělo plné vitamínů a potřebných látek. tak to radši nepodceňte a klidně ověřené doplňky stravy, vitamíny jezte Odpověď Olga | 28.8.2019 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíano při plánování těhotenství se nesmí zapomínat na dosstatek vitamínů a přísunu všeho, myslím že femibion je dobrá volba, je to ověřené, ale vyhýbala bych se těm nahrážkám za něj Odpověď Anna | 19.9.2019 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíono je fakt, že už při plánování je potřeba myslet na to aby tělo mělo dostatek všeho aby vše vyšlo jak mělo, taky jsem brala vitamíny atd. Odpověď innka | 24.9.2019 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plánování těhotenstvínic jsem neužívala jenom jsem měla pestrou stravu a nic mi nechybělo, takže super :) Odpověď Míša | 29.9.2019 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvízkuste ten www.femibion.cz je to super, fakt dobré, ověřené, otestované prostě ideálka, jen pozor v obchodech na náhražky, to je jiné... Odpověď Adéla | 30.9.2019 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíje pravda že už ve fázi plánovaní miminka je potřeba aby bylo dostatek vitamínů a všeho :) ať to jde všechno tak jak má Odpověď Kamila | 19.10.2019 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíAhoj, prosím kdo máte zkušenost s testováním otcovství?
Odpověď Gituš | 26.10.2019 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plánování těhotenstvíPřed půl rokem jsem nechávala dělat test otcovství v dna centru
Odpověď Kamila | 3.11.2019 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plánování těhotenstvíA jak to tam probíhalo?
Odpověď Karolína | 17.6.2020 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plánování těhotenstvíZdravim, s ddc dna centrem mám taky velmi dobré zkušenosti
Odpověď Denysa | 21.6.2020 17:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plánování těhotenstvíKarolíno který z těch testů jste si tu nechala dělat?
Odpověď Karolína | 23.6.2020 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plánování těhotenstvíZvolila jsem si ten domácí test otcovství, líbilo se mi že jde veškerý odběr vzorků provést vklidu z domova.
Odpověď Denysa | 29.6.2020 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plánování těhotenstvíA věci k odebírání vzorků jste si musela sehnat nebo vám je komplet poslali?
Odpověď Karolína | 1.7.2020 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Plánování těhotenstvíNe to jsem si přes ddc dna centrum objednala odběrovou sadu:) Poslali mi ji celou domů včetně návodu
Odpověď Denysa | 5.7.2020 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Plánování těhotenstvíSamotný odběr složitý nebyl?
Odpověď |