Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Ohřívač mléka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Ohřívač mléka - diskuze na toto téma
Mohla bych se prosím zeptat jestli tu nemá některá z maminek vyzkoušený ohřívač mléka od tommee tippee ?

Jana | 14.5.2019 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ohřívač mléka
Já mám tu perfect prep a s tou jsem teda maximálně spokojená. Ohřeje mi mléko přesně na takovoou teplotu, abych to mohla dát hned dítěti, filtruje si to vodu, což je naprosto geniální, protože člověk nikdy neví co to může obsahovat i když jde o kojeneckou vodu a v případě, že by mléko obsahovalo nějaké bakterie, tak je zlikviduje :).

Odpověď
| 19.5.2019 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ohřívač mléka
Páni .. Tak to jsem vůbec nevěděla, že něco takového mají. Dívala jsem se právě na tu klasickou, kam se strčí lahvička už s nachystanou vodou a já si jen nastavím teplotu :O. No uvidím, který vyberu, protože u toho prvního se mi líbí, že do něj můžu dát ohřívat i přesnídávky, což nás čaká za dva měsíce a vím.

Odpověď
Jana | 20.6.2019 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Ohřívač mléka
No jestli tady ty přsnídávky kupuješ tak to bude asi ve vašem případě vhodnější :) nicméně když by si se rozhodla přesnídávky a jídla pro dítě chystat sama, tak mají tady na toto parní vařič a mixér, ten už já teda nemám ale možná si ho pořídím. Viděla jsem ho totiž u kamarádky a ta příprava je naprosto úžasná a pracuješ s jedním strojem a nepotřebuješ spoustu hrnců, mixérů apod.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné