Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 13. června 2026, svátek má Antonín, zítra Roland
Vyhledávání

Diskuse - Kuchyně

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kuchyně - diskuze na toto téma
Ahoj všem, prosím o radu. Zrovna si vybírám vybavení do kuchyně a zrovna řešíme digestoř. Co myslíte, jaká značka je opravdu spolehlivá? Jako snažila jsem se sama vybírat, ale bohužel, na trhu je toho milion a já opravdu nevím, po čem sáhnout.

Lucasice | 26.6.2019 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
Zkus se mrknout na stránky https://www.zgastro.cz/ , mají tam spoustu věcí do kuchyně.

Odpověď
Martina | 12.6.2020 16:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
Holky, nemáte náhodou zkušenost s vybíráním kuchyňských linek přes yesbydlení? Už delší dobu bych chtěla domů koupit novou kuchyň a zrovna koukám na jejich stránky a strašně se mi zalíbila tato: https://yesbydleni.cz/kuchynske-linky/24689-kuchynska-linka-amanda-2-260-orech-viva-priede-arden-halmar.html Co myslíte? Mám ji zkusit takto objednat přes internet, nebo se raději zajít poradit do nějakého kuchyňského studia?

Odpověď
leona | 4.10.2020 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
ahoj holky, sháním nějaké pěkné a nápadité vybavení do kuchyně, talířky, klidně něco dekoračního, hrníčky a takové věci, víte, kde by se to dalo sehnat?

Odpověď
denisa | 12.10.2020 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kuchyně
já jsem teď kupovala krásné věci do kuchyně na stránce bakly.cz, mají tam originální vázy, talíře, hrníčky, konvičky a všechno

Odpověď
leona | 15.10.2020 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kuchyně
to vypadá moc dobře a ty si tam kupovala jen věci do kuchyně nebo i něco jiného? třeba do koupelny?

Odpověď
denisa | 20.10.2020 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kuchyně
do koupelny taky, mají tam skvělé ručníky, ale kupovala jsem i celkově vybavení do bytu, nějaké vázy a tak

Odpověď
valerie | 4.11.2020 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
holky a kupovaly jste i něco od této značky https://www.bakly.cz/znacky/bitz?

Odpověď
denisa | 9.11.2020 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ta značka je dobrá, na té stránce bakly je víc dobrých značek, myslím ještě značku Zone mi doporučovala kamarádka

Odpověď
valerie | 11.11.2020 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
právě ty věci se mi moc líbí, ty něco takového od nich máš?

Odpověď
denisa | 16.11.2020 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
anoo, já jsem tam koupila spoustu krásných věcí, pořád se mě všichni ptají odkud to mám, jsou to originální a fakt krásné věcičky

Odpověď
lenka | 1.12.2020 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
ahoj holky, potřebuju rychle sehnat vybavení do kuchyně, nejlépe nějaký dobrý e-shop, poradíte?

Odpověď
denisa | 7.12.2020 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zkus se podívat na www.bakly.cz mají tam vybavení do kuchyně i nějaké doplňky a tak

Odpověď
lenka | 11.12.2020 13:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
to vypadá krásně všechno, asi to bude kvalitní že? ty jsi tam objednávala i talířky a tak?

Odpověď
denisa | 16.12.2020 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jistě, talířky i hrníčky, příslušenství ke kávě, všechno možné

Odpověď
laura | 3.1.2021 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
holky, narazila jsem teď na tohle https://www.bakly.cz/french-pressy máte s tím někdo zkušenost?

Odpověď
denisa | 7.1.2021 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano, já to doma mám,je to dobrá věc :-)

Odpověď
laura | 13.1.2021 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
a kupovala jsi tam i ty konvičky nebo hrníčky na čaj? jsou moc pěkné

Odpověď
denisa | 18.1.2021 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano, koupila jsem je taky a jsou moc pěkné, doporučuji dpořídit

Odpověď
klárka | 16.2.2021 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kuchyně
ty věcičky na kávu a čaj se mi taky moc líbí, jaké sis koupila ty?

Odpověď
anna | 1.2.2021 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
holky, moc se mi líbí tyhle věci https://www.bakly.cz/zone-denmark máte s touto značkou zkušenosti?

Odpověď
verča | 5.2.2021 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano, já tam nakoupila do bytu snad všechno, dobrá je tahle značka nebo ještě Bitz

Odpověď
anna | 21.2.2021 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
takže myslíš, že je to dobrý obchod, kde se dá nakoupit vybavení do kuchyně? jsou to kvalitní věci?

Odpověď
Sandra | 13.3.2021 11:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Z bakly jsem si objednávala naposledy ručníky a mají je opravdu kvalitní. Hlavně jsem ráda, že konečně cena odpovídá kvalitě a materiál je fakt super a hlavně saje !

Odpověď
Marta | 3.9.2021 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kuchyně
Máte prosím někdo zkušenost s ucpaným odpadem v domě? Manžel to zkoušel pročistit, ale vypadá to, že to bude ucpané někde hodně hluboko. Máme kanalizaci zalitou v základové desce... takže se to bude asi hodně těžko hledat. Dá se to nějak prohnat třeba hadicí?

Odpověď
Ondra | 8.9.2021 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kuchyně
Jsou na to speciální přípravky, pomocí kterých můžete prohnat odpad. Pokud nevíte, kde je to ucpané tak se tam dá dát i kamera, pomocí které zjistíte, kde je problém.

Odpověď
Marta | 16.9.2021 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuchyně
Ta kamera se někde půjčuje nebo to někdo speciálně dělá? Je na to firma, která to dělá?

Odpověď
Ondra | 21.9.2021 00:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuchyně
Firma v Praze a okolí https://www.acnkanalizace.cz/ nabízí monitoring kanalizace i se záznamem. To znamená, že vám projedou celou kanalizaci a z toho průzkumu udělají i záznam na video. Vy se tak potom můžete zpětně podívat, kde přesně máte v kanalizaci problém.

Odpověď
Alena | 2.2.2022 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuchyně
Tak to já bych chtěla komplet novou kuchyni, ale zatím mi nepadla žádná firma do oka. Chtěla bych někoho, kdo má i showroom, abych se mohla podívat a viděla tak naživo, jak materiál vypadá a jaké jsou možnosti. Nevíte o někom ?

Odpověď
Lucie | 21.3.2022 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuchyně
Pokud chcete novou celou kuchyň tak za mě určitě nábytek Mikulík, nechali jsme si u nich kuchyň udělat a jsme moc spokojení jak s kvalitou tak přístupem.

Odpověď
Monika | 19.4.2022 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuchyně
Firma vypadá zajímavě, také koukáme po výrobci kuchyní. Mají na netu i spoustu kladných recenzí.

Odpověď
JarmilaK | 1.5.2022 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kuchyně
My máme taky od Mikulíka a super, nechali jsme si udělat i ložnici a opět velká spokojenost.

Odpověď
Nina | 28.2.2022 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
Kde jste vybírali spotřebiče do kuchyně?

Odpověď
Lenka | 25.3.2022 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Budu taky ráda za zkušenosti

Odpověď
Andy | 27.3.2022 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě koukněte na https://okay.cz/

Odpověď
Nina | 28.3.2022 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Díky za tip

Odpověď
Andy | 29.3.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ráda jsem poradila

Odpověď
Laura | 30.3.2022 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
Na okay.cz se dá fakt dobře vybrat

Odpověď
Renata | 31.3.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo mají dobrý ceny

Odpověď
Marketa | 21.4.2022 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
A co mixér který vydrží?

Odpověď
Laura | 26.4.2022 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já si tam vybrala od Bosch, byl ve velký slevě a je perfektní

Odpověď
Marketa | 28.4.2022 15:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Už mám taky favorita :)

Odpověď
Lenka | 3.5.2022 08:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
Holky my plánujeme s manželem letos novou kuchyň. Sháním tipy na výrobce kuchyní. Máme trochu atyp místo takže někoho spolehlivého děkuji.

Odpověď
Marcela | 8.11.2022 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
Mohl by mi někdo poradit s výběrem nožů do kuchyně? Jaké vybrat, které budou dlouho ostré?

Odpověď
Tereza | 12.11.2022 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Několikrát jsem se doma rozčilovala nad tupostí nožů, které jsem měla. Ono je problém ,že koupíte nože a jsou ostré, ale velmi brzo se tupí a nejdou už tak nabrousit. Tedy v případě, že máte nože z nekvalitního materiálu. Proto jsem si pak už koupila nože z kvalitní damascénské oceli, které je tam vlastně několik vrstev. Nože jsou opravdu ostré jako žiletky a vaření je tak radostí.

Odpověď
Marcela | 18.11.2022 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Může se zeptat, kde jste ty nože prosím teda koupila?

Odpověď
Tereza | 21.11.2022 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě, já mám nože koupené od https://www.dellinger.cz/cs/ Na jejich stránkách najdete opravdu mega výběr kvalitních nožů. Já jsem s nimi spokojená. To je prstě hned radost vařit.

Odpověď
Jana | 30.1.2023 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
Nemohla jsem dlouhou dobu narazit na řemeslníka, který by nám položil dlažbu do kuchyně. Opravdu dlouho to trvalo a nic. Nakonec jsem však našla firmu https://www.sedlacek-koupelny.cz/ , která položila dlažbu bez problémů a hlavně i rychle. Díky nim se to pak mohlo celé dodělat.

Odpověď
Mirka | 31.8.2024 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kuchyně
Když jsem doma zjistila, že mi dřez začal špatně odtékat, zpanikařila jsem. Zkoušela jsem všechno možné, od čistících prostředků až po různé mechanické nástroje, ale bez úspěchu. Voda se hromadila a já nevěděla, co s tím. Nakonec jsem narazila na firmu https://www.bjservis.cz/, která se specializuje na řešení takových problémů. Byli k dispozici ihned a já si mohla domluvit termín, který mi vyhovoval. Když přijeli, byli velmi milí a profesionální. Rychle našli příčinu problému a odstranili ucpání. Opravdu jsem byla nadšená jejich přístupem a výsledkem jejich práce. Doporučuji je všem, kdo se ocitnou ve stejné situaci.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné