| Clip in - diskuze na toto téma |
Pěkný den všem :) Mám dotaz ;) Ráda bych si pořídila připínací vlasy, ale moc o tom nevím. Jako když to na někom vidím, tak se mi to děsně líbí... Jak dlouho to vydrží? Kde to objednat? Děkuji za radu ;) Lola | 30.4.2019 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inAhoooj :) Jo, rozumím, taky se mito děsně líbí a tyk to byl ten důvod, proč jsem si je koupila, že jo :) Tyhle mám https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/vlasy-remy-100-lidske-100g-evropsky-typ/2-clip-in-vlasy-53cm-100-lidske-remy-100g-tmave-hneda.html a jsem neskutečně spokojená!
Odpověď Sammy | 4.7.2019 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inNo a jak se ti vlasy aranžují? A nejsou vidět?
Odpověď Roza | 4.10.2019 10:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip inNn, nejsou. Připínají se pod tvoje lasy, takže clipy vidět nejsou.
Odpověď Aneta | 25.1.2020 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inJá jsem byla spokojená s kvalitou vlasů z eshopu clip vlasy levně. Kupovala jsem si odsud vlasy s micro ring kroužky a tak jak jsem si myslela, že když budu mít umělé vlasy, že to moc nevydrží, tak už je mám několik let a fakt super. Odpověď Blanka | 8.9.2020 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inClipy jsem si pořídíla u www.vlasy-k-prodlouzeni.cz. Jejich materiál je z pravých lidských vlasů. Prodloužení proto vypadá naprosto přrozeně. Odpověď Marta | 13.9.2020 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip inA zvládla jste si je prodloužit sama? Odpověď Blanka | 18.9.2020 11:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Clip inNe, nezvládla bych si je nasadit sama, pomohla mě kamarádka. Odpověď Tereza | 22.9.2020 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inVlasy-k-prodlouzeni mají materiál z pravých lidských vlasů, což je super. Odpověď Lída | 24.9.2020 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inNa jejich stránkách jsem se dočetla spoustu zajímavého ohledně prodlužování vlasů. Taky bych si ráda vlasy prodloužila. Odpověď |