Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Gravimilk

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Gravimilk - diskuze na toto téma
Holky, jsem v prvním trimestru těhotenství. Tak nějak se bavíme s ostatníma nastávajícíma maminkama o tom, jak nám je, doporučujeme si ruzná cvičení, produkty. Jedna maminka teď přišla s tím, že pije Gravimilk od Sunaru. Já jsem se ji nijak nevyptávala, ale říkala, že jí to doporučila doktorka. Na co to vlastně je dobré? https://www.sunar.cz/pro-tehotne-a-maminky/

Julča | 1.5.2019 09:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Gravimilk
Ahoj, ten Gravimilk je super. Je určen pro všechny fáze těhotenství. Taky jsem ho v těhotenství brala. Jeho složení totiž ovlivňuje kvalitu mateřského mléka, proto se pije i po porodu… Já jsem teda zkusila všechny příchutě a nejvíc mi chutná ta malina… Ta je taková i osvěžující.

Odpověď
Terka | 25.5.2019 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Gravimilk
Já jsem Sunar gravimilk pila celou dobu, co jsem malou kojila. Krásně se mi po něm dělalo mlíko. Nejraději jsem měla ten čokoládový a malinový.

Odpověď
Alice | 27.5.2019 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Gravimilk
Taky uvažuji, že si ho pořídím. Přidává se do mlíka nebo do vody? A kde se dá koupit?

Odpověď
Terka | 28.5.2019 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Gravimilk
Jelikož obsahuje sušené mlíko, tak se míchá ve vodě. Můžeš ho koupit v lékárně, nebo třeba v dm. Já teda objednávám na feedo.cz Mají ho dost v akci.

Odpověď
Milena | 24.6.2019 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Gravimilk
Holky, malej bude mít 8 měsíců. Už mu samozřejmě dáváme nějaké příkmy, které ale dělám doma. Nemůžu ale pořád vařit, hlavně když třeba někam jedeme. Přemýšlela jsem, že začnu nějaké příkrmy kupovat. Zajímá mě, jaké se vám osvědčily? Jsw mi hlavně o ovocné kapsičky. Jaké kupujete? Dost jsem slyšela, že se doporučuje Sunárek. Váš názor?

Odpověď
Lili | 30.6.2019 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Gravimilk
Ahoj, ten Gravimilk je super. Je určen pro všechny fáze těhotenství. Jeho složení totiž ovlivňuje kvalitu mateřského mléka, proto se pije i po porodu… Já jsem teda zkusila všechny příchutě a nejvíc mi chutná ta malina… Ta je taková i osvěžující.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné