| Řasy - diskuze na toto téma |
Holky, jak je to s růstem řas? Já jsem jednou měla řasy nalepené. Po té, co mi je sundali, tak jsem měla řasy hrozné, teda spíš žádné. Ale po nějakém tom týdnu se to dostalu do normálu. Víc mi ale řasy nenarostly. Existuje něco na podporu jejich růstu?
Janica Vykydalova V. | 9.5.2019 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyDobrý den, mám stejný problém, když jsem he sundala. Tak mně moje řasy odpadaly pryč((. Ale myslím, že by se dalo sehnat něco šetrnějšího. Odpověď Anca K K. | 16.5.2019 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyJá myslím, že ve spoustě internetových obchodech něco bude. Hlavní je mrknout a nekupovat to nejlevnější. Ty řasy potom strašně trpí. Odpověď Renatka Hylkova | 23.5.2019 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyDobrý den, já používám nalepovací řasy. Odpověď Sedlakova Bozena S. | 27.5.2019 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyDobrý den, také kupuji ovocné vůně. Je to na léto úžasné. Odpověď Janka Golkova | 29.5.2019 11:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŘasyDobrý den, mám nalepovací řasy,ale ničí se mi ty svoje. Jak jste na tom vy? Odpověď |