| Parfémy - diskuze na toto téma |
Cauky holky, ráda bych se zeptala, kde nejraději nakupujete parfémy? Vím, že můžu jít do parfumerky, ale ta jsou ty parfémy drahé, moc :( A navíc! Krom toho, že jsou drahé, tak mají docela dost omezený výběr velikostí těch parfémů... A jako na mateřské mi teda peněz moc nezbývá, že...Dá se jinde parfém sehnat levněji, ale stopro origo? Jita Hukova H. | 7.5.2019 09:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | ParfémyDobrý den, já většinou na netu a někde v kamenných prodejnách. Odpověď Ivana | 8.5.2019 11:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | ParfémyMáte doma nějaké přírodní parfémy?? Co Bioaromakosmetika máte ji doma? Odpověď Marika | 12.5.2019 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ParfémyObjednávám si tu přírodní kosmetiku na vlasy, za mě mám velmi dobrou zkušenost https://www.bioaromakosmetika.cz/prirodni-kosmetika/Vlasova-pece Odpověď Dominika | 14.5.2019 09:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ParfémyJá si tuto kosmetiku také objednávám. Hlavně proto že je opravdu přírodní a navíc není testovaná na zvířatech Odpověď Elena | 17.5.2019 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ParfémyPřírodní kosmetiku bych taky ráda...ale nevím co by pro mě bylo všechno dobrý si pořídit.... :/ Odpověď Dominika | 21.5.2019 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: ParfémyJestli nevíte co si pořídit, tak já psala na email poradenstvi@bioaromakosmetika.cz a poradili mi, pomohli s výběrem vhodné kosmetiky pro mou pleť, atd... Odpověď Elena | 25.5.2019 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: ParfémyA odpověděli vám rychle? Je to skvělé že takhle i poradí.. Odpověď Dominika | 27.5.2019 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: ParfémyOdpověděli mi skoro hned, to bylo opravdu rychlé Odpověď Janica Vykydalova V. | 9.5.2019 12:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | ParfémyTak to vůbec neznám, o jakouvůni jde nebo kosmetiku? Odpověď Anca K K. | 16.5.2019 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | ParfémyDobrý den, jaký používáte parfém na léto? Odpověď Anna Bozova | 24.5.2019 09:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | ParfémyDobrý den, já si ted nakupuji také na notinu, jsou tam dobré akce i na vzorecky. Odpověď Sedlakova Bozena S. | 27.5.2019 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | ParfémyDobrý den, já jsem si ted pořídila tento parfémek https://www.notino.cz/lancome/la-vie-est-belle-en-rose-toaletni-voda-pro-zeny/. Znáte ho? Odpověď Lada | 29.5.2019 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | BioaromakosmetikaMá tento eshop nějakou výdejnu někde? Odpověď |