Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Zkušenosti s kávovarem

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zkušenosti s kávovarem - diskuze na toto téma
Zdravím, uvažujeme o koupi kávovaru a velice nás zaujal tento konkrétní: http://www.rhvending.cz/delonghi-ecam-22.110-black Chtěl bych se zeptat, jestli s ním máte někdo nějaké zkušenosti, co se týče dlouhodobějšího používání. Děkuji

Ema T. | 19.12.2014 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Tak ten kávovar, který jsi zde uváděl, s takovým zkušenost nemám...ale k Vánocům jsme si s manželem udělali radost a pořídili jsme si kávovar espresso saeco, konkrétně tento typ www.eleshop.cz/espresso-saeco-hd-8745-19-xsmall-class-stribrnocerne a jsem na něj strašně zvědavá, slyšela jsem samou chválu :) za kolik je ten, co jsi tu udával ty?

Odpověď
Zinuska S. | 13.1.2015 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zkušenosti s kávovarem
Já už také razím názor, že esspresovače kapslovače jsou mnohem lepší, než normální kávovary, ta káva odtam mi chutná mnohem více, sice vyjde provoz dráž než u normálního kávovaru, ale pro mě se připlatit si za chuť vyplatí :)

Odpověď
Lentilka1 | 18.6.2017 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zkušenosti s kávovarem
Já za sebe musím odpovědět, že nejlepší je tento kávovar. Je s časovačem a termokonvicí. iž nikdy nebudete muset vstávat dříve, abyste si připravili čaj nebo kávu.Časovač je totiž s možností nastavení až 24 hod. https://www.tipa.eu/cz/kavovar-s-casovacem-a-termokonvici-domo-do474kt/d-151899/

Odpověď
Janice44 | 15.5.2017 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já si pořídila přímo kávovar i s termohrnkem. https://www.tipa.eu/cz/kavovar-s-termohrnkem-cerny-domo-do437k/d-151900/

Odpověď
Julie | 16.9.2015 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
nemáte doma někdo kávovat Lucaffe?

Odpověď
Danuše | 29.9.2015 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doma takový kávovar nemáme ale Lucaffe kávovar má sestra v novém domečku. přesně má tenhle www.lucaffe.cz/akcni-zbozi/199-plne-automaticky-kavovar-raffaello-latte-pro-.html a pochvaluje si ho.

Odpověď
Marta | 30.9.2015 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jak chutná jejich káva? má kávovar mlýnek a je tichý nebo hlučný?

Odpověď
Simona | 30.3.2016 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Chybí Vám peníze do mateřské, výplaty nebo důchodu? Půjčte si až 8.000KČ na 30 DNÍ ZDARMA! www.penizeprolididneska.cz/a/cb2

Odpověď
Betta | 30.4.2016 14:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Ahoj já doporučuju kávovar od Oravy, Už mám druhý, ten první vydržel cca 11 let. myslím že je to dobrá značka a za super cenu

Odpověď
Sesi | 31.5.2016 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orava má hlavně dlouhou tradici a je stále stejně dobrá. To většina značek nemá. Přijdou a zase odejdou.

Odpověď
Sesi | 31.5.2016 08:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
taky mám od nich hodně spotřebíču a docela mě zaujalo jak široký mají sortiment. Syn si od nich dokonce koupil radio do auta.

Odpověď
Petra | 26.6.2016 14:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zkušenosti s kávovarem
Radio do auta by se mi zrovna hodilo, máte nějaký tip které si vybrat?

Odpověď
Mari | 29.7.2016 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Zkušenosti s kávovarem
Super je Orava. Tu mám v autě já. Má dobrý zvuk a nepřeskakuje ani na D1

Odpověď
Terez | 19.9.2016 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Zkušenosti s kávovarem
já mám zkušenosti s kávovarem od Oravy a perfektní, určitě ti můžu jen doporočit aby jsi ho taky vyzkoušela

Odpověď
Misa | 7.6.2019 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mate prosim nekdo zkusenosti s mixerem od te znacky orava? cetla jsem na nej dobre recenze jen jestli nekdo nema primo osobni zkusenosti ?? diky moc

Odpověď
Pája | 13.12.2016 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Ahoj. Prosím, kdo má doma kávovar na zrnkovou kávu, nebo mletou? Narazila jsem na takový zajímavý článek právě s odkazem na tyhle (dražší) kávovary, a tak by mě zajímalo, jak moc je z toho kafe chutnější, než třeba turek. www.katedrala.cz/kvalitni-kava-diky-prislusenstvi-orava

Odpověď
Hanka | 9.5.2017 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Ahoj my jsme si pořídili tohle espresso https://www.tipa.eu/cz/espresso-catler-es-8010/d-144643/ a jsme maximálně spokojeni,výborná káva.

Odpověď
Věra Janychová | 14.7.2018 13:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Catler je perfetní, i když jsou mezi nimi dost rozdíly - https://www.covybrat.cz/automaticke-kavovary-recenze/

Odpověď
Eva | 20.5.2017 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Mám vybraný espresso pákový kávovar od Oravy. Recenze jsem četla ucházející. přímou zkušenost s tímto tipem, nebo starší máte?www.orava.eu/cs/produkty/kuchynske-spotrebice/kavovary-a-mlynky-na-kavu/item/874-kavovar-es-150

Odpověď
Evi | 21.5.2017 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Evi, my máme od Vánoc kávovar od Tchiba a jsme spokojeni.

Odpověď
emma@petr | 26.5.2017 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
No my s mužem zvažujeme mezi Jurou, Delonghi a Oravou.

Odpověď
RadkaaLucinka | 29.5.2017 16:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Máte doma prosím někdo tento typ espressa? www.katedrala.cz/kvalitni-kava-diky-prislusenstvi-orava

Odpověď
emma@petr | 25.8.2017 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaký máte? To ESko 150? Přes link jsem se ovšem nedostala k ceně.

Odpověď
Marcela | 11.9.2017 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar rozhodně doporučuji espresso pákový, ne kapslový.

Odpověď
Lucka | 23.9.2017 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
U mě to je jasná volba, kapsle jsou drahý, takže raději koupím ve Tchibu mletou arabiku a investuji do lepšího kávovaru, espressa s napěňovačem na mléko.

Odpověď
dona | 4.6.2018 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Ahoj, také jsem nedávno vybírala kávovar, na základě recenze z https://www.arecenze.cz/recenze-automatickych-kavovaru/ jsme také zvolili značku delonghi, takže za mě ji určitě doporučuji.

Odpověď
Zlatka | 27.1.2020 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Orava je výborná a spolehlivá značka. Osobně máme doma tento tip www.orava.eu/produkty/kuchynske-spotrebice/odstavovace/item/796-odstavovac-snekovy-os-150a, ale mají samozřejmě v nabídce i jiné typy. To pak už záleží na tobě, co od odstanovace ocekavas...

Odpověď
Janina | 14.3.2020 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si od Oravi pořídila pračku a s tou jsem velmi spokojená. Opravdu je to hodně muziky za velmi dobré peníze.

Odpověď
Terka | 20.3.2020 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Čauky, měla bych takový dotaz. Nemáte náhodou někdo zkušenost s odvápněním kávovaru? Máme doma kávovar od Delonghi a už by to asi potřeboval. Dívala jsem se po nějakých odvápňovačích a zamlouvá se mi třeba tento: https://www.penepex.cz/delonghi-ecodecalk-odvapnovac-500-ml/ Nějaká zkušenost? Díky.

Odpověď
Andy | 6.4.2020 08:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Kdo má kvalitní kávovary, tak je to rozhodně Orava, ač má jenom ty pákové, tak prostě mají něco do sebe www.orava.eu/cz/kavovary-a-kava

Odpověď
Sára | 11.7.2020 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No upřímně jsem na rozpacích s tím pákovým .. není s ním větší práce než s tím automatickým ?

Odpověď
Andy | 21.7.2020 14:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já pákový mám a rozhodně s ním není větší práce než s automatickým :) to se k tobě dostalo nějaké špatné info :)

Odpověď
Denisa | 1.8.2020 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Dostala jsem ten pákový kávovar od oravi a já jsem s ním teda velmi spokojená a koupila jsem si ho i do práce, pracuje se s ním velmi dobře a když si člověk koupí i výbornou kávu, tak je to naprostá bomba :)

Odpověď
Simona | 17.8.2020 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Budu si teď pořizovat nový a rozhodně jdu zase do pákového, akorát ještě nemám úplně jasno v tom, jakou značku pořídím a docela uvažuju nad tím od oravi, protože je fakt, že mají moc pěkné hodnocení narozdíl od té značky, kd které jsem teď kávovar měla a třikrát dávala na opravu :(

Odpověď
Lenka | 20.8.2020 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Ahoj, my máme od Vánoc kávovar DeLoghi, který jsme si objednali z obchodu Cesk www.cesk.cz/kavovary/ a jsme s ním spokojení. Vaříme v něm celkem dvě kávy za den a za ten půl rok, co ho máme, s ním nebyl žádný problém.

Odpověď
Andula | 22.8.2020 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Dostala jsem od manžela tady tenhle kávovar www.orava.eu/cz/pakovy-kavovar-es-250-k a s tím jsem spokojená. Nikdy předtím jsem žádný neměla a je fakt neuvěřitelné, jaký je chuťově rozdíl mezi tou rozpustnou a kvalitní zrnkovou kávou.

Odpověď
Inuš | 3.9.2020 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemáš od oravi ještě něco ? Kávovar máme, ale zajímalo by mě to jejich větší elektro.

Odpověď
Evka | 19.1.2021 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem si koupila kávovar, ale teď tápu s výběrem kávy. Dostala jsem balíček kávy k tomu, ale ta mi vůbec nechutná a je hrozně silná. Byl by mi tu někdo schopný poradit s výběrem ?

Odpověď
Denisa | 21.1.2021 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zkušenosti s kávovarem
Pokud si předtím byla třeba zvyklá jenom na rozpustnou kávu, tak je potřeba začít na slabé kávě :) a chuťově dobrou kávu má třeba delikomat, objednávám si kávu do kávovaru jenom od nich.

Odpověď
Evka | 24.1.2021 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Zkušenosti s kávovarem
Aha, podívám se na na jejich stránky, je to pro mě novinka teda, že prodávají zrnkovou kávu, ale super. Která to přesně je ta nejslabší .. Prosím ?

Odpověď
Denisa | 26.1.2021 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Zkušenosti s kávovarem
Je to tady tahle a vždycky to máš v popisku jestli je ta kává jemná nebo silnější ;) www.delikomat.cz/produkt/naber-espresso-22/

Odpověď
Lada | 28.2.2021 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Když už se bavíme o těch kávovarech… Je tu někdo, kdo nakupuje kávu na delikomatu? Jak vám ta káva chutná? Díky moc za info.

Odpověď
Janča | 25.5.2021 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nemůžu si pomoct, ale kde mají úžasný výběr káv, tak je upraženo :)

Odpověď
Janinka | 27.9.2021 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Já jsem vsadila na kvalitu a koupila krups. Tento https://www.okay.cz/automaticke-espresso-krups-ea8107/. Měli ho na okay za super cenu. A navíc prakticky okamžité doručení. Super, čili za mě doporučuju. Stroj i shop.

Odpověď
Tonicka | 3.10.2021 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
Tak to se nedivím :) Okay je super shop. Mají tam i občas fakt výrazný slevy :) Cokoli potřebuju z elektra, nakupuju jen tam. A hlavně doručujou snad do 3 dnů, to je taky paráda :)

Odpověď
Lucie | 19.11.2021 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
My jsme hrozně spokojeni s NIVONA NICR 520 https://eshop.lazenskakava.cz/kavovar-do-firmy-nivona-nicr-520.html S manželem jsme se rozmýšleli dlouho, ale jsme spokojeni. Dost nám pomohl článek https://www.lazenskakava.cz/jak-si-vybrat-kavovar-na-doma/ Mimochodem od Lázeňské kávy, kde jsme si kávovar kupovali, odebíráme i jejich praženou kávu. Jsme předplatitelé a máme u nich slevu.

Odpověď
Zdenka | 2.12.2021 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s kávovarem
A koukala ses na okay? Tam ty kávovary mají a mají opravdu super nabídku. Širokou.

Odpověď
Tonicka | 1.1.2022 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar jsem tam kupovala jako vánoční dárek. Z pohledu kupujícího - super... Perfektní výběr, ceny super, doručení rychlý. Z pohledu obdarovaného - prej super :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné