| Antibakteriální vysavač - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, prosím vás nemáte některá zkušenost s antibakteriálním vysavačem? Naše malá je celkem dost alergická na prach a roztoče a v noci jí to kolikrát ruší spaní, protože nemůže pořádně dýchat, léky bere, ale jednak je do ní nechci pořád každý den cpát a taky jí nepomáhají na 100%, tak si říkám, že bychom ještě mohli vyzkoušet tady ten vysavač, nemáte někdo zkušenost? Jana Dolejší | 21.10.2014 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačDobrý den, zkušenosti mám, máme ho doma kvůli mně, taky jsem alergik, takže chápu, že to dcerku trápí, máme tady tento www.raycop.cz/, vysáváme s ním hlavně matrace, povlečení, polštáře, deky, plyšáky, atd. :-) tak se na to zkuste podívat a uvidíte ;-) Odpověď Cecilie Vondráčková | 23.11.2014 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Antibakteriální vysavača jak často s tím vysáváte?? a na jakém principu to vysává? nedokážu si to moc představit totiž... Odpověď Hana Dolejší | 25.11.2014 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Antibakteriální vysavačNo má to hepa filtr, což mají i třeba některé běžnější vysavače, ale pak to hlavně má uv lampu, která dezinfikuje a zabíjí bakterie, a taky vibrční klepač, kterej tím vibrováním klepe z vláken textilu ty roztoče a prach a prostě všechno, co tam nemá být... Odpověď Cecilie Vondráčková | 26.11.2014 16:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Antibakteriální vysavačAha, dobře, ale jak často se s tím tedy má vysávat? každý den?? a tam je opravdu uv lampa, není uv záření pro lidi škodlivé?? to jste mě torchu vyděsila :-O Odpověď Hana Dolejší | 12.12.2014 15:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Antibakteriální vysavačNene, každý den určitě ne :-) v návodu myslím výrobci píšou, že stačí pro udržení dobrého antialergického prostředí jednou za měsíc minimálně, ale já s ním většinou vysávám častěji, tak cca jednou za týden - podle toho také, jak mám čas a jak se mi zdá, že je potřeba :-) Odpověď Cecilie V. | 14.12.2014 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Antibakteriální vysavačAha, tak to je lepší, než jsem čekala, myslela jsem, že tambduou třeba nějaké šílené pokyny jako - vysávejte každý den :-) ale toto se mi zdá rozumné, myslím, že jednou za týden, jako vy, bych to nejspíš taky zvládala, no to by se vidělo... ale co to uv záření? na to jste neodpověděla, nechci Vás obtěžovat, ale je s tím teda nějaký problém, nebo je tam nějaké riziko?? Odpověď Hana D. | 20.12.2014 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Antibakteriální vysavačNe, problém tam není, jen jsem nějak zapomněla na toto odpovědět :-) určitě se nemusíte bát, celá uv lampa je v křemenné - myslím - trubici, která nic neprozařuje ven, a anavíc lampa může být zapnutá, jen když je v přímém bezprostředním kontaktu s tou věcí, co čistíte, a když ne, tak se hned sama automaticky vypíná :-) takže se určitě nebojte, je to úplně bezpečné :-) Odpověď Alex | 14.7.2017 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačDobrý den, dovolím si dotaz... Jaké jsou nejlepší kapky na alergickou rýmu? Děkuji. Odpověď Jakub | 23.7.2019 00:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačMáme jak antibakteriální, tak teď chceme kupovat klasický na prostory, kde není ten antibakteriální potřeba. Ty klasické totiž bývají výkonnější. Sjedeme si asi do Planea, tam teď mají docela dobrou nabídku. Odpověď Renata | 23.1.2020 05:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačAhoj, o antibakteriálním vysavači slyším poprvé. Mám stejný problém se synem, tak by to pro nás možná mohlo být řešení. My jsme si kromě toho zkusili koupit čističku vzduchu, která má všechny alergeny zlikvidovat. Napadlo mě to díky tomu, že jsem hledala na internetu článek ohledně alergii na roztoče a našla jsem tento článek styl.instory.cz/2940-alergie-neutoci-pouze-na-jare-a-v-lete-pred-cim-se-mit-na-pozoru-v-zime.html , ve kterém se o čističkách vzduchu zmiňují. Za zkoušku nic nedáme, tak jsme ji koupili a uvidíme, jestli se synovi alergie zlepší. Odpověď Petra | 23.4.2020 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačO antibakteriálních vysavačích už jsem slyšela, ale osobní zkušenost bohužel nemám. Nedávno jsem ale někde četla, že bakterií se lze zbavit například i pomocí ozónu. Třeba na https://www.ozonovani.cz/ mají docela hezky vysvětlené jak to funguje. Docela uvažuji nad tím, že bych to vyzkoušela. Odpověď Jitka | 29.10.2020 05:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačAhoj, to slyším prvně, že existuje antibakteriální vysavač. Syn má také silnou alergii na roztoče. Koupila jsem mu speciální peřinu a polštář, čímž se to trochu zlepšilo. Výrazné zlepšení nastalo, když jsem pořídila čističku vzduchu ze Vzdušínu https://www.vzdusin.cz/cisticky-vzduchu . Zapínám mu ji každý den v pokojíčku a už tolik nekašle :-) . Odpověď Michala | 16.12.2020 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Antibakteriální vysavačHolky máte některá zkušenost i s používáním robotického vysavače? musí se to po něm dodělávat nebo dokáže vysávat opravdu dobře a sám? Odpověď Klára | 17.12.2020 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Antibakteriální vysavačNa prvním robotickém vysavači jsem hodně šetřila, takže jsem to po něm musela hodně dodělávat. Na minulé Vánoce jsem koupila kvalitní robotický vysavač, který dokáže vysávat už dobře a já to po něm nemusím dodělávat Odpověď Michala | 19.12.2020 02:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Antibakteriální vysavačKolik stál ten druhý, který jste kupovala? a jakou značku máte? Odpověď Klára | 20.12.2020 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Antibakteriální vysavačKoupila jsem pak kvalitní vysavač za 11 tisíc https://www.rcobchod.cz/produkty/roboticky-vysavac-conga-3390-P87630.html Po objednání jsem ho měla druhý den doma, ušetří to opravdu hodně práce, a díky němu máme doma pořád čisto a mnohem méně prachu Odpověď Iveta | 27.1.2022 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačMám doma dcerku, která je alergik a hodně, ale opravdu hodně ji vadí prašné prostředí. Proto jsem potřebovala mít doma pořád stabilně dobře uklizeno. Našla jsem na to v Praze firmu https://www.uklidprahacz.cz/ která dokáže zajistit opravdu profesionální úklid. Odpověď Dana | 21.4.2022 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačDocela dost přemýšlím o koupi vysavače, který dokáže i mopovat, máte někdo zkušenost s jeho používáním a mohl by mi být někdo nápomocný s jeho výběrem prosím? Odpověď Dita | 22.4.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Antibakteriální vysavačMyslíte o koupi robotického vysavače, který mimo vysávání dokáže i mopovat? Koupila jsem si ho domů, protože jsem konečně dokopala manžela, abych místo koberců měla plovoucí podlahu. Vysavač s mopováním je na takovou podlahu parádní, máme doma pořád krásně čisto. Odpověď Jarka | 24.4.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Antibakteriální vysavačHolky jestli chcete koupit opravdu kvalitní robotický vysavač, který zvládne i mopovat, tak mohu doporučit https://www.okay.cz/products/roboticky-vysavac-a-mop-hobot-legee-669 Jsem s ním strašně spokojená, perfektně vysává a nemusím se o něj téměř starat. Odpověď Pavla | 24.4.2022 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačTaky by se mi zamlouval parní vysavač. Na kolik taková věc přijde, když bych chtěla něco lepšího ?
Odpověď Adéla | 1.5.2022 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Antibakteriální vysavačTo záleží. I za cca 5 tisíc se dá sehnat dobrý čistič. Zkus se podívat na dokose.cz tam mají dost velký výběr a čističe mají kvalitní.
Odpověď Kamila | 30.12.2022 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačZcela chápu, že se snažíte si sehnat vysavač bez přívodu elektrického kabelu, který se při úklidu plete. Já jsem si proto pořídila robotický vysavač, jelikož ten mi uklidí celý dům, než se vrátím domů z práce. Jsem s ním velice spokojená, a ještě mi ušetří spoustu času, který mohu věnovat něčemu jinému. Proto jsem si pořídila i robotickou sekačku zde: https://www.robotprofi.cz/,která mi poseká zahradu a já mohu v klidu relaxovat po práci s kávou v ruce. Odpověď eva pokorná | 1.4.2025 13:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačPracuji z domova, a proto je pro mě kvalita vzduchu důležitá. Po delší době jsem cítila, že by si byt zasloužil „restart“, a tak jsem využila službu ozonového čištění od https://www.ozonovani.cz/. Vzduch je teď znatelně čistší, svěžejší a cítím se doma mnohem lépe a soustředěněji. Odpověď Dana | 15.7.2025 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Antibakteriální vysavačJá miluju koberce, ale jejich údržba je náročnější, než jsem si na začátku představovala. Po pár letech už na nich bylo znát, že prošly mnoha návštěvami i každodenním provozem. Zkusila jsem čištění koberců https://www.kukoberec.cz/ a byla jsem maximálně spokojená. Po důkladném vyčištění mi koberec přivezli zpátky a já byla v šoku, jak vypadá. Doslova jako nový. Navíc krásně voněl a nebyl vůbec cítit žádnou chemií. Profesionální přístup, rychlé vyřízení a skvělý výsledek. Určitě jejich služby doporučím dál.
Odpověď |