Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - zlepšení imunity

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
zlepšení imunity - diskuze na toto téma
Prosim o rady jak si zlepšit imunitu. Mám už podruhé letos angínu a antibiotika. Sportovat moc s ditětem rok a pul nemuzu, spis je rada na piskovišti. Jsem pořád unavená a cítím se nespokojeně. Díky za rady a zkušenosti.

alba66 | 10.7.2016 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Zkuste začít pročištěním organismu. Ulehčit nějak tělu od jedů. Doporučuji pročistit játra a žlučník ostropestřcem mariánským nebo provézt pročistující jaterní kúru (pokud si na ni troufnete a jste jinak zdravá).

Odpověď
Monika | 14.2.2017 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: zlepšení imunity
Já jsem měla strašně špatnou imunitu, jsem těžký kuřák, takže náchylnost k nemocem je u mě veliká, začala jsem si kupovat ale filtry na cigarety stopfiltr, prodávají to v lékárně u doktora maxe a je to mnohem lepší zachytí to hodně negativních látek z cigarety

Odpověď
Karel | 21.2.2017 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: zlepšení imunity
Také si je kupuju, a po ránu díky nim už tolik nekašlu :-)

Odpověď
Petra | 25.2.2017 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: zlepšení imunity
Tak jsem si je taky koupila a na cigaretu to nemá žádný vliv a opravdu se mi po ránu líp dýchá :-)

Odpověď
AlexM. | 1.3.2017 17:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, jsem teď koncem zimy pořád nachlazená, strácím chuť k jídlu, jsem z toho vyčerpaná.

Odpověď
Michaela | 1.3.2017 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím, něco málo jsem nastudovala na internetu a nadchlo mě goji, je to přírodní cesta, což se mi, osobně, velmi zamlouvá.

Odpověď
AlexM. | 2.3.2017 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
narazila jsem na toto? Co myslíte :) https://www.himalyo.cz/produkty/goji-original-100-juice-0-1

Odpověď
Cassie21 | 2.3.2017 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: zlepšení imunity
přesně tohle užívám, na každého to může působit jinak, ale já i holky jsme celou zimu zdravé

Odpověď
Cecciliana | 24.4.2017 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Důležitý je celkový životní styl, dostatek pohybu (chůze, nemyslím hned dření v gymu), pestrá strava a snažit se minimalizovat stres.

Odpověď
Zdenka Vojdíšková | 25.4.2017 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S tím můžu jen souhlasit, ráda si o tom čtu všelijaké články, mám potom přehled a aspoň se trochu vzdělávám.

Odpověď
Evelin P. | 26.4.2017 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak na imunitu to chce potraviny bohate na vitamin C, ne?

Odpověď
Maria Smoot | 27.4.2017 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Počti si ;) www.svet-zdravi.cz/clanky/potraviny-posilujici-imunitu, na imunitu potřebuješ víc než jen C.

Odpověď
Tereza | 12.5.2017 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Celou zimu jsem mě stíhala jedna choroba za druhou, taky jsem se nechala očkovat proti chřipce, kterou jsem jako jedinou během zimy opravdu neprodělala. Už jsem toho měla dost, tak jsem na doporučení doktorky zkusila sirup vakcinal a od té doby je klid. Užívám denně večer před jídlem a srším energií, cítím se konečně skvěle. Tak vyzkoušejte. Dá se koupit v lékárnách nebo levněji objednat přímo na www.vakcinal.cz.

Odpověď
Lenule | 1.8.2016 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Me dobre pomohly na imunitu konopné kapky. Jenom se kapou dvakrát dennne pod jazyk. Uz docela dlouho jsem nebyla nemocná, coz je u mne pokrok, protoze jsem byla porád nachcípaná...

Odpověď
Naty | 2.8.2016 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Jaké kapky to jsou? Z lékárny?

Odpověď
Lenule | 3.8.2016 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
jmenují se cbdex- imunit a koupila jsem to přes internet na doporuceni - eshop.cbdex.cz/kategorie/imunita--imunit/

Odpověď
Naty | 3.8.2016 12:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Docela me kapky zaujaly,ale máme doma inhalátor, tak koupím to na inhalování…díky za tip, napisu, jak to zabralo

Odpověď
Lenule | 3.8.2016 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
nemás za co, ráda doporucím něco, co mi pomohlo nekomu, kdo to taky potrebuje ;-)

Odpověď
vanda | 4.10.2016 16:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
doporucuju mediciální houby. mela jsem porad nejaké nachlazeni, rymy, atd a ne a ne se toho zbavit. na doporucení jsem zasla k panu Milanovi Schirlovi- je to terapeut čínské medicíny...pomohlo mi to.

Odpověď
Eliška | 5.10.2016 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vando, prosím te, chtela bych se o houbách a této moznosti lecby dovedet více. Kde se dovím víc?

Odpověď
vanda | 5.10.2016 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Najít ho muzes na stránkách www.mycomedica.cz/ je tam i více o houbách a jsou tam produkty

Odpověď
Petra | 21.10.2016 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Já jsem na imunitu uz vyzkousela hodne výrobku, vsechny prirodní, protoze chemii se co nejvice vyhybam. Nejakou dobu uz uzívám od Australian remedy - www.australianremedy.cz/produkty/prirodni-produkty-z-australie/squalene-1000-olej-ze-zralocich-jater-120-kapsli#bmDescription a po nemoci ani stopy ;-)

Odpověď
Leňa | 26.10.2016 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
pise se u toho, ze to pomahá upravit hormony, menstruaci mívám hodne nepravidelnou, tak ze bych to zkusila...

Odpověď
Zuzka | 1.11.2016 16:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Jestli nevís, co by jsi vyzkousela, protoze ti nic nezabírá, tak vyzkousej www.mycomedica.cz/terapeuticke-ucinky.html já jsem díky houbám vyresila snízenou imunitu.

Odpověď
Markéta | 2.11.2016 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Marketa | 2.11.2016 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
kuppovala jsi si to podle návodu nebo jsi byla u pana terapeuta?

Odpověď
Zuzka | 2.11.2016 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já osobne jsem u pana nebyla, ale moje sestra, která mi houby doporucila bydlí kousek od Polic nad Metují, tak se k nemu objednala.

Odpověď
Sabina | 1.12.2016 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Já jsem už druhý podzim byla bez chřipky, myslím že je to protože piju nápoj z kustovnice, jmenuje se himalyo. Je to čistě přírodní, 100% džus.

Odpověď
Erika B. | 5.12.2016 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já taky piju himalyo a ještě si kupuji sušené plody:-)

Odpověď
Marcela Labounková | 2.2.2017 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dobrý den, neustále mě trápí špatná nálada, hlavně v zimě, nevíte co s tím?

Odpověď
Petra | 3.2.2017 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zkus se podívat na allegra comfort od woykoff, začala jsem to brát na doporučení lékařky, zvedá to podíl serotoninu v tělě a pak máš lepší náladu :)

Odpověď
Martina | 5.2.2017 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To můžu také jen doporučit, beru to občas, když je mi ouzko, a za chvíli se člověk cítí v pohodě :-)

Odpověď
Marcela Labounková | 7.2.2017 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: zlepšení imunity
Tak děkuji za rady, koupila jsem si to dnes, tak uvidiíme :-)

Odpověď
Kačka | 26.2.2017 18:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Zdravím.Co superpotraviny kontra imunita.Jaké je nejlepší za tímto účelem pořídit?

Odpověď
Ellinka | 27.2.2017 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupuju chia semínka.Ovšem ne na e-shopu, jen ve zdravé výživě.

Odpověď
Sandra | 24.3.2017 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Já beru dlouhodobě longevit. Taky jsem na tom byla stejně jak ty a když se v mé blízkosti naskytl někdo nemocný, tak já byla hned automaticky taky. Po konzultaci s doktorkou jsem začla užívat tento doplněk www.pharma-future.com/novinky/380-longevit-pro-dlouhy-a-kvalitni-zivot-doplnek-stravy-168-kapsli.html a po třech měsících užívání je efekt opravdu znát.

Odpověď
Darina | 15.5.2017 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Ahoj chi se zeptat co dáváte dětem na posílení imunity? Byli jsme ted pořád nemocní,tak bych dceři chtěla začít dávat něco na posílení,děkuji za rady

Odpověď
Jana Malíková | 30.10.2017 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já jim dávám každý den náš domácí med (oni ho rádi) a zároveň před podzimem a během podzimu Marťánky Imunoforte. Konečně něco, co jim chutná. Někdy jim to dávám i jako placebo efekt proti bolesti (dětem se lhát nemá, ale u tohohle to je někdy potřeba - holčička má růstové bolesti a nic proti bolesti jí dávat nehodlám).

Odpověď
Micka | 15.5.2017 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Ahoj ja jsem na doporuceni sve doktorky zacala pouzivat Vakcinal sirup a moc nam pomohl.Zacali jsme ho pouzivat z jineho duvodu a to,ze moje deti spatne snasely ockovani.

Odpověď
Darina | 15.5.2017 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ale já chci něco na imunitu? To je také?

Odpověď
Micka | 15.5.2017 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Na imunitu je to prave taky.Podivej se na www.vakcinal.cz tam se vse dozvis.

Odpověď
Darina | 15.5.2017 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobře kouknu na to,díky

Odpověď
Marie | 14.6.2017 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Ahoj, mně doktorka také doporučila vakcinal sirup na podporu imunity. Beru ho od konce zimy a od té doby jsem nebyla nemocná.

Odpověď
Věrka | 15.7.2017 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, taky si nemohu vakcinal vynachválit. Konečně něco, co opravdu pomáhá. Beru pravidelně a nemocná jsem nebyla už pěkně dlouho a cítím se konečně dobře, bez únav...

Odpověď
Eliška | 13.8.2017 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nám doktorka vakcinal taky předepsala, ale bylo to jen v souvislosti s očkováním. Ano, podporuje imunitu a má hlavně zabránit reakcím po očkování. Bere se tři dny před očkováním už a pak ještě tři dny po očkování. Ale to vám doktorka vysvětlí nebo v lékárně...

Odpověď
Lenka | 13.10.2018 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Myslíte že má na imunitu vliv i vitamín D ?

Odpověď
Alice | 1.4.2020 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To si úplně nemyslím, lepší je nějaká směs vitamínů na imunitu než je takhle brát jednotlivě. Zkus se podívat třeba na sirup od altaherby www.altaherba.cz/ah-sirup-14-bylin

Odpověď
Hanička | 3.4.2020 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jde o čistě přírodní přípravek ? Tady ty bylinné přípravky mám ráda, ty se mi vždycky nejvíc osvědčily a hlavně pro tělo to není vůbec žádná zátěž

Odpověď
Alice | 2.5.2020 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano je to čistě přírodní přípravek, jak ten bylinný sirup co mají, tak i ta tinktura www.altaherba.cz/antibakterialni-tinktura?search=tinktura%20

Odpověď
Hanička | 5.5.2020 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Super, to jsem ráda. Malé vezmu ten sirupek a já vyzkouším tu tinkturu.

Odpověď
Elena | 18.10.2018 06:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Za mě nejlepší na podporu imunity co jsem našla je: https://www.eushops.cz/Bylinky-pro-zdravi-imunita-povzbuzeni-organismu jsou to jen bylinky, žádná chemie. Začala jsem to užívat vloni v zimě, protože jsem byla často nastydlá a od té doby mám klid. Určitě to stojí za vyzkoušení.

Odpověď
Helena | 8.8.2020 07:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Ahoj, s rok a půl starým dítětem se dá sportovat krásně. Kup si cyklosedačku a jezděte spolu na kole. Uvidíš, jak bude nadšené a ty uděláš něco pro své zdraví. Také zařaď do svého jídelníčku ovoce a zeleninu, které je bohaté na karotenoidy, které podporují nejen imunitu, ale působí jako antioxidanty. Také bych být tebou zvážila biofotonický skener, protože se vsadím, že máš nižší hodnotu karotenoidů než bys měla mít. Přečti si pěkný článek na www.hackni-svuj-zivot.cz/zdravi/biofotonicky-skener/ , mně otevřel v mnoha ohledech oči.

Odpověď
Tamara | 3.6.2021 13:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Mám dobrou zkušenost co se týká posílení imunity s kouzelnými kapkami od www.altaherba.cz.

Odpověď
Zlata | 10.6.2021 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte zkušenost s jejich užíváním u dětí?

Odpověď
Tamara | 18.6.2021 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám s ním zkušenost u celé rodiny, u dětí funguje spolehlivě.

Odpověď
Draha | 22.6.2021 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Altaherba nabízí spoustu přírodních přípravků. V tomto ročním období jsem u nich koupila bylinný repelent.

Odpověď
Klára | 28.6.2021 20:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tento repelent už pár let používám, opravdu spolehlivě funguje a celkově je příjemný.

Odpověď
Jandulka | 30.6.2021 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pokud vás už hmyz pokouše, tak vyzkoušejte Moskyto gel od Rosenpharmy. Skvěle uleví.

Odpověď
Laura | 30.6.2021 18:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Jaký přírodní doplněk stravy byste doporučili?

Odpověď
Míša | 12.7.2021 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky budu ráda za tip, chci zkusit něco čistě přírodního a ne jenom něco syntetickýho s přírodními extrakty

Odpověď
Vanda | 18.7.2021 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já si kupuju doplňky stravy od https://vitaslife.cz/ mají kvalitní přírodní doplňky.

Odpověď
Laura | 26.7.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To vypadá dobře, moc díky, rovnou objednávám, konečně něco čistě přírodního

Odpověď
Vanda | 29.7.2021 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za málo ráda jsem pomohla. Mně se právě taky líbí, že je to vyloženě čistě přírodní.

Odpověď
Laura | 31.7.2021 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak už mi přišel bio prášek z aceroly a moc mile mě to překvapilo, je úžasně osvěžující a líbí se mi že je to fakt čistě z těch plodů, super!

Odpověď
Vanda | 1.8.2021 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: zlepšení imunity
To mě těší že jsem dobře poradila.

Odpověď
Dora | 1.8.2021 23:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Od VitasLife si taky kupuju doplňky stravy, jsou fakt kvalitní.

Odpověď
Tamara | 30.8.2021 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Přírodní doplňky jsou to nejlepší, nad sílu přírody prostě není :)

Odpověď
Dora | 1.9.2021 00:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přesně tak, s tím souhlasím :-)

Odpověď
Helena | 23.9.2021 19:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Já se cítila pořád taková unavená, špatně jsem spala, myslela jsem že mi chybí vitamíny ale nakonec to bylo z nedostatku hořčíku, takže teď beru pravidelně a cítím se skvěle

Odpověď
Nela | 24.9.2021 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jak ho doplňuješ?

Odpověď
Helena | 25.9.2021 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupuju si magnésium od Vitaslife, to se dobře vstřebává takže rychle pomůže

Odpověď
Nela | 27.9.2021 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha děkuju za radu, vyzkouším to.

Odpověď
Helena | 28.9.2021 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za málo, je opravdu hodně kvalitní takže uvidíš že se ti rychle uleví

Odpověď
Renata | 27.3.2023 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Já si kupuju Kouzelné kapky. Je to bylinková tinktura od Alta Herba přímo na podporu obranyschopnosti, mně se osvědčila.

Odpověď
Laura K | 28.3.2023 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A kde je kupuješ? Dají se koupit v lékárně nebo to máš od nějakého bylinkáře?

Odpověď
Renata | 29.3.2023 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě je najdeš i v lékárně, já si je objednávám přes internet. Vyrábí je Alta Herba, mám ráda jejich doplňky jsou kvalitní a za rozumný ceny.

Odpověď
Laura K | 30.3.2023 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moc díky, už jsem si je objednala tak jsem na to zvědavá :)

Odpověď
Eva | 21.10.2024 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já se přiznám, že jsem opravdu dlouho hledala něco na lepší imunitu a nakonec se mi to podařilo najít vlastně v doplňku stravy https://www.kratomworld.cz/collections/ke-kratomu/products/ginger-shot Naprosto perfektní na každodenní ranní vzpruhu, protože obsahuje zázvor, který vás pěkně protáhne. Dělají ho ve více variantách, tedy ve více příchutích, takže já mohu určitě doporučit.

Odpověď
Jana | 11.5.2025 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
zlepšení imunity
Jako maminka dvou malých dětí jsem věčně bojovala s nachlazením. Jakmile se uzdravilo jedno, druhé to přineslo ze školky znovu. Sama jsem byla neustále unavená a nemocná. Začala jsem si proto víc všímat nejen toho, co jím, ale hlavně kolik se hýbu, jak spím a jestli mám dostatek pohybu venku. Pořídila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , které mi začaly ve všem pomáhat. Denně mi připomínají, že mám vstát a hýbat se, sledují mi tepovou frekvenci, spánek i množství pohybu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné