Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Co do kuchyně

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Co do kuchyně - diskuze na toto téma
Holky, katastrofa... Doma mi umřela moje digestoř. Vůbec nevím, co teď. Jako vím, koupím si novou, ale jakou? Co myslíte, jaká značka je opravdu spolehlivá? Jako snažila jsem se sama vybírat, ale bohužel, na trhu je toho milion a já opravdu nevím, po čem sáhnout.

Lola | 31.5.2019 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co do kuchyně
Digestoř jsem koupila na shopu airforce-eshop a jsem moc spokojená. Hlavně díky tomu, že tomu vůbec nerozumím. Jim jsem ale zavolala a oni mi se vším moc ochotně poradili. Takže tohle je moje doporučení.

Odpověď
Soňa | 24.6.2019 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Co do kuchyně
Jo? Tak se to dá? Tak to funguje? Já bych totiž taky uvítala odbornou radu, protože se v této oblasti absolutně nevyznám. Tak budu opravdu hodně ráda...

Odpověď
Sandra | 19.6.2020 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co do kuchyně
Já bych měla trošičku jiný dotaz a to čím čistíte ty indukční desky ? Nechci používat ty klasické přípravky, které na to nejsou vyloženě určené, aby mi to třeba nezůstávalo čmouhaté.

Odpověď
Leona | 22.6.2020 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Co do kuchyně
Podívej se na značku barwa, ti mají tady ty přípravky, které jsou určené na různé povrchy. Mám od nich všechny ty čističe a jsou naprosto úžasné a hlavně cenově dostupné.

Odpověď
Sandra | 24.6.2020 08:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Co do kuchyně
Super děkuji moc, zkusím se podívat co je to zač protože absolutně tady tu značku neznám ani si teda nejsem vědoma, že by něco takového měli u nás v drogérii teda.

Odpověď
Leona | 25.6.2020 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Co do kuchyně
Nechám ti tady klidně odkaz, odkud jsem je objednávala já :) www.riano.cz/vyhladavanie?search_query=barwa+%C4%8Disti%C4%8D

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné