| Co do kuchyně - diskuze na toto téma |
Holky, katastrofa... Doma mi umřela moje digestoř. Vůbec nevím, co teď. Jako vím, koupím si novou, ale jakou? Co myslíte, jaká značka je opravdu spolehlivá? Jako snažila jsem se sama vybírat, ale bohužel, na trhu je toho milion a já opravdu nevím, po čem sáhnout. Lola | 31.5.2019 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co do kuchyněDigestoř jsem koupila na shopu airforce-eshop a jsem moc spokojená. Hlavně díky tomu, že tomu vůbec nerozumím. Jim jsem ale zavolala a oni mi se vším moc ochotně poradili. Takže tohle je moje doporučení. Odpověď Soňa | 24.6.2019 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co do kuchyněJo? Tak se to dá? Tak to funguje? Já bych totiž taky uvítala odbornou radu, protože se v této oblasti absolutně nevyznám. Tak budu opravdu hodně ráda... Odpověď Sandra | 19.6.2020 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co do kuchyněJá bych měla trošičku jiný dotaz a to čím čistíte ty indukční desky ? Nechci používat ty klasické přípravky, které na to nejsou vyloženě určené, aby mi to třeba nezůstávalo čmouhaté.
Odpověď Leona | 22.6.2020 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co do kuchyněPodívej se na značku barwa, ti mají tady ty přípravky, které jsou určené na různé povrchy. Mám od nich všechny ty čističe a jsou naprosto úžasné a hlavně cenově dostupné.
Odpověď Sandra | 24.6.2020 08:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co do kuchyněSuper děkuji moc, zkusím se podívat co je to zač protože absolutně tady tu značku neznám ani si teda nejsem vědoma, že by něco takového měli u nás v drogérii teda.
Odpověď Leona | 25.6.2020 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co do kuchyněNechám ti tady klidně odkaz, odkud jsem je objednávala já :) www.riano.cz/vyhladavanie?search_query=barwa+%C4%8Disti%C4%8D
Odpověď |