| Batohy na výlety - diskuze na toto téma |
Chtěla bych celé rodině pořídit batohy na výlety a zaujal mě výběr tady https://www.nejkufry.cz/ Máte odtud cokoliv? Ivana | 13.6.2019 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batohy na výletyTady v tom eshopu jsem objednávala cestovní kufr a děckám batůžky a spokojenost veliká Odpověď Hana | 15.6.2019 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batohy na výletyIvano jak dlouho ste tady čekala na objednávku, a mají někde i prodejnu? Odpověď Ivana | 19.6.2019 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batohy na výletyAno prodejna je v Praze ale určitě se podívejte na stránky shopu každý den otevřeno nemají. A jinak objednávka mi přišla rychle, do tří dnů sem měla doma Odpověď Lada | 23.6.2019 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batohy na výletyZ nejkufry mám doma cestovní kufr i batoh a co musím ocenit je i to že dokážou poradit. Nevěděla jsem si rady když sem kupovala kufr, pořád sem váhala který vzít a moc mi pomohli s výběrem Odpověď Olinka | 26.6.2019 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batohy na výletyLado to vám poradili přes eshop nebo jste byla na prodejně? Odpověď Lada | 30.6.2019 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Batohy na výletyPrávěže jsem si psala dotaz přes eshop a co mě překvapilo byla velmi rychlá reakce a že byli opravdu ochotní..je to jeden z mála eshopů kde jsem se setkala s takovouto profesionalitou Odpověď Lucka | 4.7.2019 01:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | NejkufryKdyž jsem v Nejkufry něco koupila vždy to bylo kvalitní. Za sebe můžu doporučit Odpověď Krásová | 9.11.2019 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batohy na výletyBatoh mám také z Nejkufry, spokojenost největší. Je pevný a hlavně prostorný, nacpu do něj hodně věcí což se mi líbí Odpověď Kristýna | 19.11.2019 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | NejkufryZa jak dlouho vám odtud přišla objednávka? Odpověď Krásová | 24.11.2019 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NejkufryVše mi odtud přišlo do tří dnů od objednání Odpověď Leona | 3.12.2019 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: NejkufryZa sebe jsem s dobou doručení tady maximálně spokojená, všechno co jsem tu objednala tak mi přišlo taky do tří dnů nejdéle Odpověď Dydy | 15.12.2019 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batohy na výletyAhojky, tak koukám že Nejkufry je pěkně profláknutý:D Taky odtud máme doma batohy. Zkušenost snima mám bezvadnou Odpověď Vanesa | 19.12.2019 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NejkufryI já vlastním batoh odtud a spokojenost největší Odpověď Daniela | 28.12.2019 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: NejkufryV tomto eshopu jsem si pořídila cestovní kufr a byl to super kup. Nevyměnila bych, plánuji tu pořídit kufr i pro partnera Odpověď Anett6 | 25.5.2026 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: NejkufryU nás třeba vždycky vyhraje pohodlí nad vším ostatním ???? Jakmile se jde někam na delší procházku nebo výlet, tak špatné boty dokážou zkazit celý den. Já jsem to dřív podceňovala, ale od té doby co jsme začali víc chodit po výletech, řeším sportovní obuv mnohem víc než dřív. Docela fajn výběr jsme našli i tady https://www.protrek.cz/sportovni-obuv/ a hlavně člověk pozná rozdíl už po pár kilometrech ???? Odpověď |