Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Něco na migrénu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Něco na migrénu - diskuze na toto téma
ahoj holky, trpím na migrény, ale už jsme vyzkousela kdeco. Nemáte nekterá něco, co vám na migrény pomáhá? Dekuji za rady ;-)

Sára | 21.7.2016 07:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Něco na migrénu
Tma a spánek :) ale to si určitě sama zkoušela

Odpověď
Karin | 21.7.2016 11:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Něco na migrénu
Zbarala mi konopná tinktura, která se kape pod jazyk.

Odpověď
Markéta | 25.7.2016 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Něco na migrénu
A prosím te, co je to za tinkturu? Jak se bere?

Odpověď
Karin | 27.7.2016 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Něco na migrénu
Jsou to takové kapky, které si kapes pod jazyk, ani se to nezapíjí, takze je to pohodlne. Jsou to tyhle eshop.cbdex.cz/tinctura-migren-5-10ml/

Odpověď
Markéta | 29.7.2016 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Něco na migrénu
To vypadá jednoduse, asi fakt lepsí nez nejaké prásky. Vyzkousím ze zacátku to jejich mensi balení a uvidím. Dekuji za tip!

Odpověď
Jitka | 27.11.2022 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Něco na migrénu
Můžete mi někdo pomoci s migrénou? Potřebovala bych zaručený recept, který by pomohl se zbavit migrény hlavně rychle… Někdy mě to třeba chytne v práci a potom nejsem schopná celou dobu nic dělat.

Odpověď
Alena | 4.8.2020 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Něco na migrénu
S migrénou určitě není žádná sranda. Sama jsem si s ní svého času také užila své. Zjistila jsem ale, že se jí dá docela úspěšně předcházet. Pokud by to někoho zajímalo, tak tady https://www.jsme.cz/migrena-je-vice-nez-obycejna-bolest-hlavy-zjistete-jak-ji-predejit mají dobře popsáno jak na to.

Odpověď
Dominika | 21.11.2020 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Něco na migrénu
Mně osobně třeba na migrénu vždycky zabírá, když si pod jazyk nakapu několik kapek CBD, které si objednávám z internetových stránek https://www.cibdol.cz/cbd-olej Poradila mi to kamarádka, a i když jsem jí zprvu nevěřila, tak jsem musela přiznat, že měla pravdu - můžu tedy doporučit :-)

Odpověď
Jitka | 27.11.2022 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Něco na migrénu
Můžete mi někdo pomoci s migrénou? Potřebovala bych zaručený recept, který by pomohl se zbavit migrény hlavně rychle… Někdy mě to třeba chytne v práci a potom nejsem schopná celou dobu nic dělat.

Odpověď
Marie | 28.11.2022 00:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Naprosto vám rozumím. Také jsem kolikrát kvůli tomu musela odejít domů z práce. Víte co mi ale teď pomáhá? Koupila jsem si aroma olej určený na migrény, který mi dokáže do pár minut zabrat.

Odpověď
Jitka | 30.11.2022 07:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Něco na migrénu
Jak se používá?

Odpověď
Marie | 30.11.2022 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Něco na migrénu
Pod nos, na spánky a za krk. Nebo alespoň to jsou místa, kam si olej dávám a jak jsem psala, tak mi dokáže zabrat velmi rychle https://www.letokruh.com/ostatni-4/nobilis-aroma-olej-migrena--10ml/

Odpověď
Radka | 19.6.2024 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Něco na migrénu
Přeji pěkný den, chtěla bych se tu prosím zeptat, stává se vám, že když se třeba hodně přecpete, tak vás začne tak moc bolest hlava, až se to přenese v nesnesitelnou migrénu?

Odpověď
Dominika | 25.6.2024 11:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také jsem u sebe hledala ten spouštěč a přišla jsem na to, také že když se hodně najím, tak se mi pak stane, že to přejde až v takovou nesnesitelnou migrénu. Není to opravdu vůbec nic příjemného. Co mi ale pomáhá, tak když si vezmu potravinový doplněk https://www.biotterpharma24.cz/biotter-byology-chole-akut-30-tbl-doplnek-stravy/ Díky němu mě pak migréna velmi rychle opustí a já se mám zase dobře. Je super, že je to vyrovnaný produkt, takže ho mohou i lidé s vysokým nebo nízkým tlakem, cukrovkáři i líd s léky na ředění krve.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné