| Odšťavňovač - diskuze na toto téma |
Ahoj, mám dotaz. Doma mi odešel odšťavňovač a protože ho využívám denně, tak si bezpodmínečně musím koupit nový. S jakou značkou jste spokojeni, po jaké mám rozhodně sáhnout? Hlavně, aby byl výkonný a ovoce a zeleninu fakt vycucl. Díky moc.
Karolinka Hulkova | 6.6.2019 15:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | OdšťavňovačDobrý den, snažím se ted zhubnout a chic přes léto do sebe nacpat spoustu vitamínů, poradíte mi nějaký dobrý odstavnovac, který bych si mohla pořídit? Odpověď Lenka | 7.6.2019 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OdšťavňovačMrkni se na stranku orava.eu maji skvele spotrebice, my od nich jeden mixer mame. :-) Odpověď Dana | 10.6.2019 08:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OdšťavňovačNejlepší jsou šnekové odšťavňovače, Orava jeden taky má, zvolila bych ten :-) Odpověď Veronika | 13.6.2019 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: OdšťavňovačMYslíš tento? https://www.nejlevnejsizbozi.cz/nejlevnejsi-odstavnovace/snekovy-odstavnovac-orava-os-151-a/?gclid=Cj0KCQjw6IfoBRCiARIsAF6q06ttsZYcOwMvow2ahHuhVd5izcaqX3zp41K… Odpověď Dana | 17.6.2019 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: OdšťavňovačNevím, jestli jich má víc, ale tento je ten, co máme my a je super! Odpověď Veronika | 19.6.2019 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: OdšťavňovačJe za dobrou cenu, asi si ho taky pořídíme. Prosím tě a s touto značkou máš i jiné zkušenosti? Odpověď Dana | 21.6.2019 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: OdšťavňovačMáme doma smoothie a odstavnovac. S obojím spokojenost. Odpověď |