| Spotřebiče do kuchyně - diskuze na toto téma |
Holky, prosím o radu... mám dotaz hlavně teda na ženy, protože se chci zeptat na kuchyňské spotřebiče. Zajímalo by mě, jakou značku doma preferujete? Která je podle vás nejlepší a nejkvalitnější?
Kateřina | 7.6.2019 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Spotřebiče do kuchyněOtazkou je jestli doma mas nejake spotrebice s kteryma jsi byla spokojena a popr.jakou znackou?? :-) Odpověď Adéla | 2.9.2026 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Spotřebiče do kuchyněKdyž mi začala zlobit myčka, nejdřív jsem doufala, že jde jen o nějakou maličkost. Mám doma myčku AEG a najednou po programu zůstávala na dně voda a nádobí nebylo pořádně umyté. Zkoušela jsem vyčistit filtr a zkontrolovat všechno, co mě napadlo, ale nepomohlo to. Nakonec jsem si raději našla servis na opravu myček v Kladně a objednala technika https://www.opravamyckykladno.cz/ Byla jsem příjemně překvapená, že se na problém podíval pořádně a hned mi vysvětlil, co je potřeba opravit. Myčku se podařilo dát do pořádku bez toho, abych musela kupovat novou. Za mě určitě dobrá zkušenost a jsem ráda, že jsem nejdřív zkusila opravu. Odpověď |