| Plastika prsou - diskuze na toto téma |
Milé ženy, měla bych na vás takový dotaz... Nevím, jak k tomu mám přistupovat, protože nevím, jak to celé v reálu probíhá... Čeká mě plánovaná plastika prsou... Doktor mi vše vysvětlil, to je jasné, ale mně jde o to, jak dlouho budu vyřazená z provozu kvůli bolesti? Té se totiž bojím nejvíc...
Jana | 9.6.2019 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouMůžu ti doporučit videa z kliniky Perfect Clinic - https://www.youtube.com/results?search_query=perfect+clinic+prsa . Uvidíš tam všechny druhy i s povídáním... Odpověď Lucka | 12.6.2019 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika prsouTy jsi byla na operaci taky? Na jakém druhu? Myslím tím zvětšení, zmenšení, uprava? Odpověď Jana | 17.6.2019 06:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsouAno, byla jsem na úpravu tvaru, velikost jsem měla docela fajn, jen ten tvar byl už ne moc fajn. Přesně je to tento zákrok https://www.perfectclinic.cz/modelace-prsou-breast-lift/ Mají tam i pěkné fotky na inspiraci. Odpověď Lucka | 19.6.2019 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plastika prsouNa něco podobného bych také chtěla. S velikostí jsem spokojena, ale ten tvar už není, co býval...Jaký byl u tebe průběh, vše v pohodě? a co hojení? Odpověď Jana | 21.6.2019 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Plastika prsouPrůběh byl stejný, jako je na tom internetu. Opravdu lidský přístup, měla jsem malinko obavy, jako asi každý. Vše mi tam i 2x zopakovali, vysvětlili a díky tomu jsem se strachu zbavila. Co si budeme povídat, psychika udělá divy. Hojení bylo rychlé, mírné bolesti jsem měla pouze ten den a den po operaci, pak už jsem o tom skoro nevěděla, jen při špatném pohybu. Odpověď Lucka | 30.6.2019 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Plastika prsouJdou jizvy po zákroku nějak vidět? přece jen se bude kus brát... Odpověď Jana | 30.6.2019 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plastika prsouNejdou ;-). Mrkni se na videa na youtube a na fotky na jejich webu, jde to tam krásně vidět, a opravdu jsou pravdivé ;-). Odpověď Anma Celkova | 20.6.2019 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsouPořád se nemůžu rozhodnout Odpověď |