| Operace kolene - diskuze na toto téma |
Dobrý den, přicházím si poprosit o radu. Nevím, co přesně mě čeká, ale jdu na plánovanou operaci kolene... Nic závažného, i když koleno je vždy taková závažnější operace. Mě jde jen o to, jak dlouho budu vyřazená z provozu kvůli bolesti? Vůbec nevím, nedovedu si to představit. Doktor mi taky nedovede říct, je to hodně individuální...
Mirka N. | 8.6.2019 12:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Operace koleneZáleží na jaký zákrok jdete. Pokud na artroskopii, budete pár dní po operaci chodit, chvíli s berlemi a pak už bez. Pokud na nějakou náročnější operaci, tak vás to vyřadí klidně na 10 i více týdnů...Mám 2 šrouby v koleni a zatím po měsíci od sundání ortézy ( nesměla jsem 6 týdnů došlapovat ) mám berle a moc chodit nejde, natož řídit auto...ale je to hodně individuální. Odpověď Jarka | 3.7.2019 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Operace koleneTaky se chystám na operaci a kamarádka mi říkala něco o nějaké pumpičce proti bolesti. Přístí týden půjdu k doktorovi, tak se na ni optám, ale byla bych ráda, kdyby se tu našel někdo, kdo s touto pumpičkou má zkušenosti. Díky moc za info. Odpověď |