| Císař - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, tak mě zajímá... Jak se to s císařem? Jako jde mi o to, e císař je vlastně operace a mě zajímá, zda ta rána pak nebolí. Teda jako vím, že bolí, ale zda nebolí moc... A když jo, může ta maminka dostat něco od bolesti? Erika | 10.6.2019 11:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | CísařTak to se připojuji také, čeká mě v srpnu císař a já se bojím té bolesti po zákroku? Nevíte zda Vám dají nějaké analgetika, které vám tu bolest trochu utlumí? díky Odpověď Lenka | 11.6.2019 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | CísařJá jsem měla takový dávkovač s analgetiky a ten mi teda hodně pomohl od bolesti :-))) Odpověď Erika | 13.6.2019 10:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CísařA co to je za dávkovač a kde se dá sehnat? Odpověď Lenka | 24.6.2019 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: CísařJe to taková pumpa, ze které vede kanyla přímo do rány ze které se ti postupně po dobu tří dnů uvolňují analgetika a uleví to od bolesti. Po zákroku ti ji doktor aplikuje a po třech dnech ji vytáhne. Odpověď Erika | 27.6.2019 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: CísařA to mi tedy dají přímo v nemocnici, když si o ni řeknu? Odpověď Simona | 28.6.2019 15:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | CísařNo já jsem ležela po císaři na pokoji a vedle mě byla maminka a bolest zvládala úplně v pohodě. Kdybych věděla, že ta nějaká pumpička existuje, tak si ji taky zařídím. Odpověď Jitka | 1.7.2019 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | CísařHolky, jak se to s císařem? Jako jde mi o to, e císař je vlastně operace a mě zajímá, zda ta rána pak nebolí. Teda jako vím, že bolí, ale zda nebolí moc... A když jo, může ta maminka dostat něco od bolesti?
Odpověď |