Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Svatba

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Svatba - diskuze na toto téma
Ahojky :) Holky, pojala jsem takovou myšlenku. S přítelem bychom se rádi vzali někde venku. Já nevím, nějaká krásná romantika. Určitě teda jako Evropa, ale destinaci zatím nemáme vybranou. Co byste doporučily?

Amanda | 3.6.2019 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatba
Ahoj, tak v prvé řadě ti radím oslovit odborníky, co se v tomto vyznají. Krásná je svatba třeba v Benátkách. Tam se brala moje kamarádka a byla to neskutečná krása, kterou už v životě nezažiju - pokud mě teda nepozveš :-P No, nicméně oslov odborníky, kteří znají terén, ví, co a jak a hlavně se tam o vás postarají. Kamarádka měla https://www.yachtwedding.cz/ a byla nadšená.

Odpověď
Fanny | 1.7.2019 10:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Svatba
Já jsem si právě říkala, že je potřeba řešit celou svatbu s někým, kdo v tom umí chodit. Ví, jak to na místě chodí, co je třeba zajistit, zařídit a naplánovat. ty jo, v Benátkách? to musela být nádhera. Kde to tam měla? Na gondole, na břehu nebo někde v centru, v katedrále?

Odpověď
Lenka | 30.7.2019 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatba
Ahoj, ano ano, v Benátkách. Měli jsme přímo tento balíček https://www.yachtwedding.cz/svatba-svatebni-cesta/italie/severni-italie/svatebni-balicek/svatba-v-benatkach-palazzo-cavalli/. Jako pokud váháš nebo o tom třeba jen uvažuješ, tak za mě rozhodně neváhej a jdi do toho :) To, co jsem prožila tam, se prostě s ničím nedá srovnat. No a jako profi přístup agentury... To si tady můžeš nechat jenom zdát. Když si vzpomenu na ty neskutečný uvaděčky do obřadní síně v papučích, br... Pojímá mě hrůza a děs! Tohle byl top neopakovatelný zážitek!

Odpověď
Donna | 29.10.2019 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Svatba
Prosím tě, nevíš, na kolik to kamarádku přes yachtwedding vyšlo? Mě by to docela zajímalo… Jen čistě ze zvědavosti :) Díky moc :)

Odpověď
Emma | 21.12.2019 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Svatba
Mrknej sem :) Oni mají senzační svatební balíčky :) https://www.yachtwedding.cz/svatebni-balicky/ Stačí si vybrat. Ty ceny se totiž liší podle požadavků.

Odpověď
Ivanka | 28.1.2020 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Svatba
A ty jsi se u moře vdávala? A pomáhal ti s organizací yachtwedding.cz? Na kolik tě to vyšlo? A jak veliká svatba to byla?

Odpověď
Irena | 30.3.2020 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Svatba
Ahojky, my se brali na Mauriciu a byl to nejkrásnější žážitek, co jsme v životě zažili a asi ho jen tak něco nepřebije :) A jinak ano ano - yachtwedding.cz jsme oslovili a bylo to super rozhodnutí. Doporočuju je oslovit, pokud takovou svatbu plánujete.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné