| Opalovák - diskuze na toto téma |
Maminky, potřebuju poradit. Hledám výborný opalovací krém. Kde koupím? Nebo třeba mi spíš řekněte, jaký opalovací krém se osvědčil vám? Lubka | 3.6.2019 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | OpalovákPěný den, nám se na ten atopická ekzem osvědčil opalovák od protopan.cz. Tak mrkni tam. Odpověď Lubka | 2.7.2019 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OpalovákDobrý den, musím jen potvrdit. Jako sehnat kvalitní produkt pro atopika, který by seděl a nedělal problémy pokožce je hodně těžké. Ale protopan má kvalitní a šetrné produkty. Doporučuji. Odpověď Martina | 31.7.2019 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | OpalovákKupuješ od protopanu i ten jejich opalovák? My se chystáme k moři a já právě hledám vhodný opalovák pro atopika.
Odpověď Vanesa Mala M. | 10.9.2019 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | OpalovákDobrý den, doporučuji především vysoký faktor, dnes je to sluníčko opravdu dost zrádné. Odpověď Inka P. | 12.9.2019 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | OpalovákDobrý den, kupuji většinou tak faktor 50 ať jsem opravdu chráněná. Odpověď Radka | 3.6.2020 17:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | OpalovákVozíte s sebou na dovolenou preventivně aji něco na popálení od sluníčka ? Odpověď Sára | 12.6.2020 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OpalovákTo je u nás v povinné výbavě, protože konkrétně manžel je na tohle expert. Neberu s sebou takové ty velké spreje, ale krém od rosenpharmy, který je právě tady na to popálení od sluníčka a je teda super taky na štípance, protože zmírňuje to svědění. Odpověď Markéta | 30.6.2020 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | OpalovákHele a když se bavíte o té dovolené, tak máte i nějaký repelent, který fakt pomáhá a ten hmyz odpudí ? Zatím mám fakt blbé zkušenosti a po aplikaci akorát smrdím. Odpověď Sára | 4.7.2020 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OpalovákAltaherba má výborné tady ty přípravky proti hmyzu. Nakoupila jsem ty jejich spreje kvůli dětem, protože chodím hodně do přírody, tak aby na ně nic nelezlo a fakt to pomáhá. Odpověď Markéta | 5.7.2020 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OpalovákTak to ráda čtu, sice tady tu značku vůbec neznám, ale za vyzkoušení nic nedám, že jo :) Odpověď Denisa | 14.7.2020 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: OpalovákTy přípravky od altaherby jsou super ! Hlavně ten sprej na oblečení www.altaherba.cz/sprej-repelent?search=repelent Odpověď Markéta | 29.7.2020 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: OpalovákTak to je ovšem super posun, protože tím, že je to na textil tak se to dá aplikovat i na povlečení, že jo .. tak to se mi zamlouvá hodně Odpověď Laura | 16.8.2020 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: OpalovákOd altaherby mám všechny ty repelenty a jenom díky nim nejsme vůbec poštípaní, když po večer sedíme venku na chatě na terase. Fakt je to super. Odpověď |