| Hubnutí do dovolené - diskuze na toto téma |
Ahoj všichni, jedem za dva měsíce na dovču a já bych ráda ještě stihla trošku zhubnout do plavek. Je nějaká poradna, kde mě rychle objednají, abych mohla začít s dietou? Zvažuji ketonovou dietu. Erika | 4.6.2019 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí do dovolenéČauky :) Hele, jestli máš zájem o ketonovou dietu, tak nemusíš nikam jezdit... Já ji třeba držela od prodietix, který je prakticky jen online... Jeden den jsem tam zavolala, vybrala vhodný dietní program, hned ten den po práci, kolem 15té hodiny objednala jídla a druhý den mi to PPL přivezlo až ke dveřím. No a můžeš začít :) Odpověď Karolinka Hulkova | 6.6.2019 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí do dovolenéDobrý den, pokouším se ještě na poslední chvilku zhubnout do dovolené, kamarádka mi našla svet-zdravi.cz, byly jste tam některá? Odpověď Lucka | 19.6.2019 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí do dovolenéTaky teď řeším stejný problém. Spokojila bych se tak se 2 kily dolů. Nejsem ale moc zastánce polykání nějakých tablet.
Odpověď Tereza | 21.6.2019 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí do dovolenéPotom doporučím jídelníček www.bonedere.cz/chci-to-zkusit-na-tyden/chci-par-kilo-shodit vyzkoušej na 10 dní. Uvidíš. Mně ale třeba ty jídla moc chutnají.
Odpověď Petra | 23.6.2019 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutí do dovolenéMůžu potvrdit. Taky od nich zrovna mám kůru. Teď už jsem na udržovací. Je důležitý to poctivě dodržovat.
Odpověď Marika | 26.5.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí do dovolenéAhoj holky, chtěla bych se zeptat. Jaký máte názor na takové ty krabičkové diety - https://www.entuzio.cz/krabickova-dieta-praha/ ? Docela ráda bych také před dovolenou něco zhubla a podle toho, co jsem četla na internetu, tak právě tady ty krabičkové diety prý opravdu dobře fungují. Nemáte s tím některá zkušenost? Díky. :) Odpověď |