Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Práce v HK

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Práce v HK - diskuze na toto téma
Holky, máme tu někoho z Hradce Králové? Hledám práci. Ráda bych pracovala v kanclíku, to jsem dělala před MD, ale ráda bych zkusila novou pozici. Klidně back office, administravita. Je tu taková možnost?

Alča | 5.6.2019 16:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Práce v HK
Ahoj, já dělám v HK v Kruku a jsem naprosto nadšená. Tak mrkni na náš web, rozkoukej se tam a třeba pošli i CV. Docela dost nabíráme.

Odpověď
Kamilka | 28.6.2019 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Práce v HK
Ahoj, pokud to s prací myslíš vážně, zkus rozeslat pár žádostí o práci do několika firem a uvidíš jestli se ti někdo ozve. Já to tak taky udělala a práci jsem měla do několika týdnů, jen je potřeba pro to něco udělat. Kdyby jsi něvěděla, jak se aková žádnost píše, dost dobrý návod je na https://www.1job.cz/prispevek/jak-napsat-zadost-o-praci

Odpověď
Sandy | 3.7.2019 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Práce v HK
No, já jsem si to tak myslela práve. Koukám zrovna na tu nabídku koordinátora www.lmcg2.com/pd/1360781844?exportID=181330804&rps=254&source=3 a ta popsaná pracovní náplň je přesně to, co bych dělala ráda. No, pošlu tam CV a uvidím, snad se mi ozvou :)

Odpověď
Jarka | 1.8.2019 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Práce v HK
Jasně, určitě to tak udělej. Hned mi pak dej vědět, jak jsi dopadla. Jsem docela zvědavá. A budu teda držet palce, to je jako jasný. V Kruku je ta práce skvělá. Ty benefity, vážně paráda.

Odpověď
Petra | 10.7.2024 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Práce v HK
V Hradci najdeš několik pracovních pozic. Stačí zadat do vyhledávače na internetu. To je lepší, než se ptát někde v diskuzi. Ale jestli chceš doporučení, tak u nás možná taky budou přibírat. máme práce dost, dokonce nám teď musí vypomáhat virtuální asistentka od https://axxel.cz/virtualni-asistentka-ktera-nepotrebuje-kancelar/ , protože sám od sebe se k nám nikdo nehlásí.

Odpověď
Silvia F | 13.3.2026 13:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Práce v HK
Hledání práce v Hradci Králové a okolí bývá pro nás maminky po mateřské docela výzva, hlavně kvůli skloubení rodiny a pracovní doby. Jako personalistka vím, že flexibilita je dnes klíčová. U nás ve firmě k tomu skvěle využíváme Sloneek z https://www.sloneek.cz/. Tento HR systém pro správu zaměstnanců nám umožňuje snadno plánovat směny i home office, takže se u nás maminky cítí v naprostém klidu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné