| Kruk - diskuze na toto téma |
Ahojky, na netu jsem narazila na tyto stránky https://cz.kruk.eu/kariera. Kruk znám, ale ne jako zaměstnavatele. Je tu někdo, kdo v této společnosti pracuje a byl by ochotný se podělit s pocity v tomto zaměstnání? Hlavně teda s tím, jak to tam chodí a jak se tam mají zaměstnanci. Díky moc.
Romana | 5.6.2019 16:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | KrukTy jo, dost dobrá nabídka :-O www.lmcg2.com/pd/1360781844?exportID=181330804&rps=254&source=3- Co je na to potřeba za vzdělání?
Odpověď Limča | 3.7.2019 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | KrukNo, jako mít dobrou práci, to je základ úspěchu a šťastného života! Já jsem ráda, že takovu práci mám. Pracuju v Kruku a tam jsem moc spokojená!
Odpověď Sandy | 3.7.2019 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | KrukJá jsem si teď vybrala jednu pracovní pozici, kde je výuka angličtiny v rámci pracovní doby, takže paráda :)
Odpověď Zlatka | 1.8.2019 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | KrukJsou tam v tom Kruku nějaké benefity pro zaměstnance? Kolik je tam dovolené?
Odpověď Linda | 1.8.2019 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | KrukPočkej? V Kruku je jeden z benefitů výuka angličtiny v pracovní době? A to jako fakt? A to platí zaměstnavatel? A angličtina je ve frimě potřeba?
Odpověď |