| Plastika prsou pocity - diskuze na toto téma |
Holky prosím byla jste si některá nechávat dělat nová prsa? můžete mi prosím poradit, jaké to je? jak se to hojí?? Jitka | 10.6.2019 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsou pocityJá jsem si nechala udělat nová prsa, a jsem s nimi opravdu velice spokojená, objednala jsem si, ale před operací pumpičku, která mi 3 dny po operaci pumpovala analgetikum před katetr přímo do ranek, a nic mne nebolelo. Odpověď Silva | 10.6.2019 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsou pocityA kde se dá ta pumpa pořídit? Už dlouho se odhodlávám na plastiku, ale bojím se té bolesti po zákroku. Odpověď Karolina | 11.6.2019 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Plastika prsou pocityDomluv se se svojí doktorkou a ona ti dá recept se kterým zajdeš do lékárny, tam ti ji objednají a pošlou rovnou do nemocnice, kde ti budou zákrok provádět. Odpověď Markéta | 12.6.2019 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsou pocityPlatí se za ni něco? Odpověď Silva | 13.6.2019 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Plastika prsou pocityA platí se tedy za to? Kolik? Odpověď Jitka | 15.6.2019 08:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Plastika prsou pocityPřed operací jsem si zašla do lékárny, kde jsem ji za 4 tisíce korun objednala, pumpička pak přijde rovnou do nemocnice, kde na operaci jdete. Odpověď Silva | 24.6.2019 10:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Plastika prsou pocityA tak to musíš mít recept nebo jak? Odpověď Jitka | 27.6.2019 13:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Plastika prsou pocityAno je to na recept, dá ti ho tvůj lékař a ty ním jdeš do lékárny, kde ho objednají a pošlou přímo do nemocnice, kde ti budou zákrok provádět. Odpověď Karolína | 28.6.2019 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Plastika prsou pocityZdravím, já půjdu na plastiku prsou a chtěla bych se zeptat, zda potřebuju jednu pumpičku nebo dvě? Slyšela že ta pumpička opravdu pomáhá od bolesti je to tak? Odpověď |