| Školka - diskuze na toto téma |
Jak řešíte, když vám dítě nevzali do městské školky ? Nevíte jestli jsou ještě nějaká volná místa v soukromých zařízeních ? Prosím o doporučení Praha a okolí. Jana | 27.7.2019 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŠkolkaTo je potřeba obvolat popřípadě si tam zajít a domluvit se. Nám se to stalo minulý rok, že jsme propásli přihlášky, takže jsem dceru zkusila dát do Trojské labutě a už ji tam nechám, nebudu ji dávat do městské školky, protože tady se jí líbí, pedagogové jsou mi moc sympatičtí a je vidět, že práce s dětmi je baví. Odpověď Nataša | 29.8.2019 17:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŠkolkaNevíte o něčem na Praze 4 ? :( Taky nám to nevyšlo a kvůli práci bych potřebovala dcerku umístit někde ve školce. Odpověď Adéla | 13.2.2020 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŠkolkaV Praze 4 je Průhonická labuť :) nikdy jsem na ni neslyšela nic negativního ba naopak strašně moc maminek a mých kamarádek co tam mělo nebo má děti jsou spokojené. Nechám ti tady na ni odkaz www.pruhonickalabut.cz/ Odpověď Eliška | 19.2.2020 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŠkolkaMožná je lepší když si tam zavoláš, ale vím, že kamarádka tam dávala dcerku taky v průběhu roku takže sem tam se jim asi místečko uvolní :) Odpověď Danča | 21.2.2020 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŠkolkaNebo se potom ještě mrkni na tu jejich druhou školičku www.trojskalabut.cz třeba se ti poštěstí a v jedné z nich bude ještě místo. Odpověď Andy | 29.2.2020 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŠkolkaJakou máte tady v těch školkách zkušenost s pedagogy ? Taky by mě zajímalo jak prcci zvládají angličtinu ? Má to cenu, aby na ni v tak brzkém věku chodily ? Odpověď Danča | 2.3.2020 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŠkolkaV Trojské labuti jsem s učitelkama spokojená a co se týče angličtiny, tak čím dřív se s ní dítě dostane do kontaktu, tím líp :) Odpověď Laura | 26.3.2020 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŠkolkaObě ty jejich školky jsou na špičkové úrovni, jak co se týče metod výuky, tak zkušenosti pedagogů. Měla jsem možnost vidět, jak probíhá výuka angličtiny přímo tady v té školce www.pruhonickalabut.cz a byla jsem opravdu mile překvapená, jak děti pěkně reagovaly a uměly odpovídat. Odpověď Sára | 5.4.2020 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŠkolkaPodala jsem tam dceři přihlášku, tak doufám, že ji vezmou, Průhonická labuť se mi líbila ze všech nejvíc, tak bych byla happy kdyby to klaplo, navíc ji máme kousek od domu. Odpověď Lenka | 6.4.2020 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ŠkolkaNevíte jaká je v těch školkách kapacita ? Abych aspoň trošičku věděla, jakou máme šanci na umístění :) Odpověď Sára | 7.4.2020 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ŠkolkaTo si netroufám vůbec odhadnout, ale podle toho bych se vůbec neřídila, protože každá maminka podává víc přihlášek do různých školek, takže některé děti ani nenastoupí. Odpověď Janča | 21.5.2020 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ŠkolkaDva roky zpátky jsem tam dávala přihlášku pro dceru a vzali nám ji, tady u těch soukromých školek si myslím, že nebude tak šílený nával jak u těch státních :) Odpověď Laura | 22.5.2020 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŠkolkaDá se tady v těch soukromých školkách domluvit i docházka 2-3x týdně nebo je zde pouze možnost od pondělí do pátku ? Odpověď Janča | 22.6.2020 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ŠkolkaTo víš, že dá. Je to čistě na tobě jak tam budeš chtít dítě dávat, hlavně záleží na tom jestli je volné místo :) ale myslím, že tady sem tam mívají www.trojskalabut.cz tak to zkus :) Odpověď Laura | 29.6.2020 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ŠkolkaTak to je paráda, doufám, že je tam ještě volné místo. Každopádně ještě musím pozjišťovat jak je to co se týče stravování, zda když jde jenom o dva dny, tak je potřeba jí stravu zajistit nebo je možné tam obědy přímo zaplatit. Odpověď Magda | 20.3.2024 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | ŠkolkaMoje dcera do školky vůbec nechce chodit. zkoušela jsem to v září, marně, po Novém roce opět marně, tak ji mám ještě doma, ale v září se vracím do práce, tak to už bude muset chodit. Myslela jsem si, že to bude bez problému, protože je na děti zvyklá. Vloni jsem se rozhodla pro založení spolku u https://www.sidlofirmypraha5.cz/sluzby/zalozeni-spolku a přes léto jsem hlídala děti z okolí, tak si s nimi dcera hrála a byla spokojená. Bylo to ale asi tím, že jsem tam byla s ní a ve školce musí být sama. Odpověď |