Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Školka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Školka - diskuze na toto téma
Jak řešíte, když vám dítě nevzali do městské školky ? Nevíte jestli jsou ještě nějaká volná místa v soukromých zařízeních ? Prosím o doporučení Praha a okolí.

Jana | 27.7.2019 09:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školka
To je potřeba obvolat popřípadě si tam zajít a domluvit se. Nám se to stalo minulý rok, že jsme propásli přihlášky, takže jsem dceru zkusila dát do Trojské labutě a už ji tam nechám, nebudu ji dávat do městské školky, protože tady se jí líbí, pedagogové jsou mi moc sympatičtí a je vidět, že práce s dětmi je baví.

Odpověď
Nataša | 29.8.2019 17:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školka
Nevíte o něčem na Praze 4 ? :( Taky nám to nevyšlo a kvůli práci bych potřebovala dcerku umístit někde ve školce.

Odpověď
Adéla | 13.2.2020 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Školka
V Praze 4 je Průhonická labuť :) nikdy jsem na ni neslyšela nic negativního ba naopak strašně moc maminek a mých kamarádek co tam mělo nebo má děti jsou spokojené. Nechám ti tady na ni odkaz www.pruhonickalabut.cz/

Odpověď
Eliška | 19.2.2020 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školka
Možná je lepší když si tam zavoláš, ale vím, že kamarádka tam dávala dcerku taky v průběhu roku takže sem tam se jim asi místečko uvolní :)

Odpověď
Danča | 21.2.2020 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školka
Nebo se potom ještě mrkni na tu jejich druhou školičku www.trojskalabut.cz třeba se ti poštěstí a v jedné z nich bude ještě místo.

Odpověď
Andy | 29.2.2020 10:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školka
Jakou máte tady v těch školkách zkušenost s pedagogy ? Taky by mě zajímalo jak prcci zvládají angličtinu ? Má to cenu, aby na ni v tak brzkém věku chodily ?

Odpověď
Danča | 2.3.2020 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
V Trojské labuti jsem s učitelkama spokojená a co se týče angličtiny, tak čím dřív se s ní dítě dostane do kontaktu, tím líp :)

Odpověď
Laura | 26.3.2020 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školka
Obě ty jejich školky jsou na špičkové úrovni, jak co se týče metod výuky, tak zkušenosti pedagogů. Měla jsem možnost vidět, jak probíhá výuka angličtiny přímo tady v té školce www.pruhonickalabut.cz a byla jsem opravdu mile překvapená, jak děti pěkně reagovaly a uměly odpovídat.

Odpověď
Sára | 5.4.2020 12:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podala jsem tam dceři přihlášku, tak doufám, že ji vezmou, Průhonická labuť se mi líbila ze všech nejvíc, tak bych byla happy kdyby to klaplo, navíc ji máme kousek od domu.

Odpověď
Lenka | 6.4.2020 16:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Školka
Nevíte jaká je v těch školkách kapacita ? Abych aspoň trošičku věděla, jakou máme šanci na umístění :)

Odpověď
Sára | 7.4.2020 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Školka
To si netroufám vůbec odhadnout, ale podle toho bych se vůbec neřídila, protože každá maminka podává víc přihlášek do různých školek, takže některé děti ani nenastoupí.

Odpověď
Janča | 21.5.2020 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Školka
Dva roky zpátky jsem tam dávala přihlášku pro dceru a vzali nám ji, tady u těch soukromých školek si myslím, že nebude tak šílený nával jak u těch státních :)

Odpověď
Laura | 22.5.2020 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školka
Dá se tady v těch soukromých školkách domluvit i docházka 2-3x týdně nebo je zde pouze možnost od pondělí do pátku ?

Odpověď
Janča | 22.6.2020 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To víš, že dá. Je to čistě na tobě jak tam budeš chtít dítě dávat, hlavně záleží na tom jestli je volné místo :) ale myslím, že tady sem tam mívají www.trojskalabut.cz tak to zkus :)

Odpověď
Laura | 29.6.2020 16:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Školka
Tak to je paráda, doufám, že je tam ještě volné místo. Každopádně ještě musím pozjišťovat jak je to co se týče stravování, zda když jde jenom o dva dny, tak je potřeba jí stravu zajistit nebo je možné tam obědy přímo zaplatit.

Odpověď
Magda | 20.3.2024 09:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školka
Moje dcera do školky vůbec nechce chodit. zkoušela jsem to v září, marně, po Novém roce opět marně, tak ji mám ještě doma, ale v září se vracím do práce, tak to už bude muset chodit. Myslela jsem si, že to bude bez problému, protože je na děti zvyklá. Vloni jsem se rozhodla pro založení spolku u https://www.sidlofirmypraha5.cz/sluzby/zalozeni-spolku a přes léto jsem hlídala děti z okolí, tak si s nimi dcera hrála a byla spokojená. Bylo to ale asi tím, že jsem tam byla s ní a ve školce musí být sama.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné