| ano - diskuze na toto téma |
s femibion mám zkušenosti dobré! užívala jsem je před otěhotněním, během těhotenství a po porodu při kojení a super, myslím že jsem udělala dobře že jsem to brala Alice | 19.7.2019 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | anorozhoduji se jestli si ho pořídit nebo ne, ale nevím, má ještě někdo zkušenost? na hodně diskuzích jsem četla dobré zkušenosti, ale tak chci se ještě zeptat že Odpověď Vendula | 20.7.2019 19:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | anoTéž jsem užívala na doporučení a vpořádku, tak vyzkoušej a uvidíš Odpověď Nikola | 21.7.2019 08:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | anonedávno jsem se bavila s kamarádkou která je těhotná (já teda ještě nejsem, ale plánuje se) a ta jej taky užívá, tak si ho asi budu taky kupovat, pokud se námpodaří otěhotnět Odpověď Bára | 28.7.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | anojá teď přecházím na https://www.femibion.com/cz_CZ/home/femibion-produkty/femibion-2-pregnancy---lactation.html#sp=30 s fázi před jsem byla velmi spokojená, tak snad budu i tady s touto Odpověď Hana | 29.7.2019 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | anona internetu se o tom dost píše a všichni to chválí a říkají teda píšou že je to fajn, sama ještě vyzkoušené nemám, ale půjdu do toho :) Odpověď Hana | 31.7.2019 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | anovyzkoušeno ještě nemám, ale budu kupovat, tak jsem moc zvědavá jestli budu spokojená nebo ne :) Odpověď marta | 21.8.2019 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | anopokud si budete nějaké vitamíny nebo doplňky stravy kupovat, tak se taky koukněte na účinnost a na to jak je to vyzkoumané a ověřené, ať nekoupíte něco co není vhodné Odpověď Majka | 22.8.2019 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | anovždyt se přece nějaké takové najdou ne? :) Ono moc ověřených a vyzkoumaných (kvalitně
) vitamínů není a pak to jde asi i vidět na ceně Odpověď Ljuba | 24.8.2019 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | anohlavně si holky nekupujte náhražky femibion to není tak vyzkoumané, otestované, prostě radši to nejlepší pro miminko, asi mi rozumíte jak to myslím, jistota je prostě jistota Odpověď Klárka | 28.8.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: anoJá jsem zase brala https://www.femibion.com/cz_CZ/home/femibion-produkty/femibion-1-fertility---pregnancy--without-iodine.html#sp=60 a taky spokojenost, takže můžu taky jenom doporučit Odpověď veruna | 19.9.2019 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | anoasi máte pravdu, je to nejlepší volba, protože to co jsem viděla za nabídky tak hrůza.. Odpověď anna | 24.9.2019 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | anopři plánování těhotensgtví jsem nebrala, při těhotenství jo a při kojení taky ne, ale všechno super, spokojenost Odpověď Anna | 27.9.2019 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | anotaky všude čtu jenom samou chválu a spokojenost, takže za mě asi do toho jít Odpověď Hana | 30.9.2019 07:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | anokdyž jsem se dívala na internetu tak jsem našla spoustu produktů tomu podobných, máte zkušenosti i s těmi? Nebo jen originál? Odpověď |