Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - ano

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
ano - diskuze na toto téma
s femibion mám zkušenosti dobré! užívala jsem je před otěhotněním, během těhotenství a po porodu při kojení a super, myslím že jsem udělala dobře že jsem to brala

Alice | 19.7.2019 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
rozhoduji se jestli si ho pořídit nebo ne, ale nevím, má ještě někdo zkušenost? na hodně diskuzích jsem četla dobré zkušenosti, ale tak chci se ještě zeptat že

Odpověď
Vendula | 20.7.2019 19:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
Též jsem užívala na doporučení a vpořádku, tak vyzkoušej a uvidíš

Odpověď
Nikola | 21.7.2019 08:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
nedávno jsem se bavila s kamarádkou která je těhotná (já teda ještě nejsem, ale plánuje se) a ta jej taky užívá, tak si ho asi budu taky kupovat, pokud se námpodaří otěhotnět

Odpověď
Bára | 28.7.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
já teď přecházím na https://www.femibion.com/cz_CZ/home/femibion-produkty/femibion-2-pregnancy---lactation.html#sp=30 s fázi před jsem byla velmi spokojená, tak snad budu i tady s touto

Odpověď
Hana | 29.7.2019 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
na internetu se o tom dost píše a všichni to chválí a říkají teda píšou že je to fajn, sama ještě vyzkoušené nemám, ale půjdu do toho :)

Odpověď
Hana | 31.7.2019 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
vyzkoušeno ještě nemám, ale budu kupovat, tak jsem moc zvědavá jestli budu spokojená nebo ne :)

Odpověď
marta | 21.8.2019 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
pokud si budete nějaké vitamíny nebo doplňky stravy kupovat, tak se taky koukněte na účinnost a na to jak je to vyzkoumané a ověřené, ať nekoupíte něco co není vhodné

Odpověď
Majka | 22.8.2019 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
vždyt se přece nějaké takové najdou ne? :) Ono moc ověřených a vyzkoumaných (kvalitně ) vitamínů není a pak to jde asi i vidět na ceně

Odpověď
Ljuba | 24.8.2019 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
hlavně si holky nekupujte náhražky femibion to není tak vyzkoumané, otestované, prostě radši to nejlepší pro miminko, asi mi rozumíte jak to myslím, jistota je prostě jistota

Odpověď
Klárka | 28.8.2019 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: ano
Já jsem zase brala https://www.femibion.com/cz_CZ/home/femibion-produkty/femibion-1-fertility---pregnancy--without-iodine.html#sp=60 a taky spokojenost, takže můžu taky jenom doporučit

Odpověď
veruna | 19.9.2019 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
asi máte pravdu, je to nejlepší volba, protože to co jsem viděla za nabídky tak hrůza..

Odpověď
anna | 24.9.2019 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
při plánování těhotensgtví jsem nebrala, při těhotenství jo a při kojení taky ne, ale všechno super, spokojenost

Odpověď
Anna | 27.9.2019 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
taky všude čtu jenom samou chválu a spokojenost, takže za mě asi do toho jít

Odpověď
Hana | 30.9.2019 07:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ano
když jsem se dívala na internetu tak jsem našla spoustu produktů tomu podobných, máte zkušenosti i s těmi? Nebo jen originál?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné