| Bolest zad - diskuze na toto téma |
Ahojky maminy, mám takový docela nepříjemný problém... začínám na sobě pozorovat, že mě poslední dobou nějak více pobolívají záda. Já nevím, jestli je to tím, jak dítě rozte a výží čím dál víc, tak jak ho zbevám... Nevím, no. Vůbec nevím, co s tím. Myslíte, že postačí masáž nebo mám zkusit nějaké cvičení? Ta masáž asi sportovní nebo regenerační, že? A pokud cvičení, tak jaké? Dokážete doporučit?
a. | 2.7.2019 11:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest zadTaky jsem se dlouho trápila, nemohla jsem vubec spávat. Vyskoušela jsem snad všechno... makonec mi pomohlo, když jsem vyměnila matrac za kvalitní od firmy Picaso Manufactury. www.picaso-m.cz Odpověď Kamila | 24.11.2022 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest zadMěla jsem podobný problém s bolestí páteře, ale naštěstí mi kamarádka poradila internetové stránky https://www.biomag.cz/bolesti-patere/, kde jsem se objednala na 3D pulzní magnetoterapii, která mi velice pomohla. Nemusíte se bát, není to nic bolestivého, je to jen nízkofrekvenční pulzní magnetoterapie, která mi pomáhá proti bolesti i proti zánětu. Hlavně se provádí přes oblečení, a tak se nemusíte ani svlékat. Odpověď |